Home / kisah / Ya Allah mengigil satu badan! Anak saya nyaris diculik lelaki india masa balik sekolah – wanita kongsi pengalaman hitam

Ya Allah mengigil satu badan! Anak saya nyaris diculik lelaki india masa balik sekolah – wanita kongsi pengalaman hitam

Ya Allah mengigil satu badan! Anak saya nyaris diculik lelaki india masa balik sekolah – wanita kongsi pengalaman hitam | Kejadian pkul 4 lebih td..Area sekolah Agama Tmn Pasir Putih..2 india bermotorsikal cuba panggil ank2 aku dgn umpan duit..Panggil2 nak bagi duit..Terus meremang bulu roma bila trpikir balik..nasib Allah tu masih melindungi ank2 aku..Nasib baiklah xterjadi ape2 yg xsepatutnye..

Harini aku mmg x sihat..Start demam n bisa2 1bdan..Kt pkul 3 tidokan si kecik baring2 terlelap skli..Sedar2 dh pkul 4.40pm..
Teringat ank blom amik dr skolah agama..sllu kt pkul 4 dh gi amik dorg sbb si kakak 3.35 dh klua..Abg plk klua pkul 4.15 ..si kecik plk tido lagi kt buai..

Cepat2 lah siap bkejar amik dorg..Sampai sana nmpak dia 2 org n ade wanita sorg tgh teman..Dlm hati legalah sbb duk dlm pagar skolah n ade yg mneman..mmg tggal dia je berdua..Lengang xde sorg murid lain pon kt kwsn situ..Aku smpai je dorg trus masuk kereta..Yg si abg start bukak mulut bercerita..

Abg: Mama td ade 2 org India panggil Abg ngn Maisara..dia siap kluarkn duit dr poket dia panggil abg ngn msara nk bagi duit..

Aku : Hah??? Hbis abg gi amik ke ..(berderau darah aku!)

Abg: Abang xamik abg terus suruh maisara amik beg ajak msuk dlm..(pagar skolah)Tapi maisara bole relax jer main pusing2 bergayut2 lgi kt pagar xamik beg dia..abg marah lah..dia bole tanye abg ‘Kenape??’ pastu baru lmbat2 amik beg dia..Abg dh dedarr dh ma td..takut india tu dtg tarik adik..India tu nmpak abg ngn maisara msuk dlm pastu ade mkcik tu dtg dia trus blahhh..

Ya Allah menggigilll kaki aku..Dlm kepala apelah jd klu abg n adik tu td gi dekat 2 india tu n amik duit pd diaaa ??Diorg masuk dlm terus ckp dgn pembantu skolah yg ade dekat situ..baru je nk balik..(yg aku ingt cikgu td)..

Pembantu tu tggu smpai aku dtg..Siap pesan lepasnih org xkenal kr kenal ke klu dtg nk bg ape jgn amik!!! BAHAYAA nti dia potong2 awakk..Sampai skrg aku tringat2 lagi..Ape nasib ank2 aku klu dorg pegi amik duit pd India tu td..

Akk nk nasihatkn ibu2 bapa penjaga..Selalu2 lah pesan kt anak2..Klu van ke mak ayah lmbat smpai..tggu dekat dlm pagar skolah..klu bole duduk dekat2 ngn guard ke or kwsn2 selamat..jgn duk main2 berlari2 luar pagar skolah..Ade je mata2 jahat duk memerhati..Kalau malang nasib kita xsmpat jumpe ank2 kita..N selamatkan dorg..Kita akn mnyesal seumur hidup kita..

Selalulah berpesan2 kt ank ye..Ni harini kejadian trjadi kt ank2 aku..untungnye si abg dh faham situasi2 gitu aku sllu pesan..
Tp klu adik dia td sorg2 aku sgt2 pasti dia mesti trus pegi dapatkn duit kt India tuh..Seramnyr aku rase..Ya Allah trima kasih sbb selamatkn anak2 aku dr mereka2 itu!!TQ Ya Allah

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!