Home / sosial / Video : wanita bertudung lakukan sesuatu yang memalukan dalam Taska dirakam CCTV

Video : wanita bertudung lakukan sesuatu yang memalukan dalam Taska dirakam CCTV

Rakaman CCTV menunjukkan seorang wanita yang bertudung dan pakai baju kurung berwarna biru, cuba untuk mencuri di taska. Perbuatan dia telah berjaya dirakam oleh CCTV.

Rakaman video ini telah dinaikkan oleh seorang pengguna facebook dan telah diviralkan di dalam social media. Pemilik taska tu bercakap nak cari wanita yang bertudung ni sebab benda yang wanita ini curi sangat berharga dan banyak. Ada banyak orang dalam taska tersebut juga dapati barang mereka sudah hilang, mereka sangat pasti kehilangan benda mereka ada kaitan dengan wanita yang bertudung dan berpakaian baju biru tu.

Apa yang wanita bertudung ni buat ditaska telah dirakam CCTV! Perbuatan Paling Keji, Tidak patut buat cam tu. Buat malu jer..

Yang pelik di sini kenapa wanita tu nak mencuri, kan tuhan sentiasa suruh kita menjauhi dari perasaan tamak dan tidak boleh ambil benda orang lain tanpa keizinanan daripada pemilik benda tu.

Lepas rakaman video nie viral di dalam social media, banyak orang terkejut dengan perbuatan wanita yang bertudung ini. Perbuatan wanita ini bukan saja telah memalukan wanita yang bertudung, tapi telah juga buat ada imej yang tidak bagus dengan orang yang bertudung.

Ini merupakan satu perbuatan yang sangat tidak patut. Cuba jadilah seorang yang disayangi oleh Allah. Allah tidak suka dan tidak pernah ajar orang untuk mencuri. Harap wanita ini dapat insaf dan pulangkan apa yang dicurinya kepada mereka. Jom tengok cam mana wanita ini curi ditaska.

Apa yang wanita bertudung ni buat ditaska telah dirakam CCTV! Perbuatan Paling Keji, Tidak patut buat cam tu. Buat malu jer..

Rakaman CCTV menunjukkan seorang wanita yang bertudung dan pakai baju kurung berwarna biru, cuba untuk mencuri di taska. Perbuatan dia telah berjaya dirakam oleh CCTV.

Rakaman video ini telah dinaikkan oleh seorang pengguna facebook dan telah diviralkan di dalam social media. Pemilik taska tu bercakap nak cari wanita yang bertudung ni sebab benda yang wanita ini curi sangat berharga dan banyak. Ada banyak orang dalam taska tersebut juga dapati barang mereka sudah hilang, mereka sangat pasti kehilangan benda mereka ada kaitan dengan wanita yang bertudung dan berpakaian baju biru tu.

Yang pelik di sini kenapa wanita tu nak mencuri, kan tuhan sentiasa suruh kita menjauhi dari perasaan tamak dan tidak boleh ambil benda orang lain tanpa keizinanan daripada pemilik benda tu.

Lepas rakaman video nie viral di dalam social media, banyak orang terkejut dengan perbuatan wanita yang bertudung ini. Perbuatan wanita ini bukan saja telah memalukan wanita yang bertudung, tapi telah juga buat ada imej yang tidak bagus dengan orang yang bertudung.

Apa yang wanita bertudung ni buat ditaska telah dirakam CCTV! Perbuatan Paling Keji, Tidak patut buat cam tu. Buat malu jer..

Ini merupakan satu perbuatan yang sangat tidak patut. Cuba jadilah seorang yang disayangi oleh Allah. Allah tidak suka dan tidak pernah ajar orang untuk mencuri. Harap wanita ini dapat insaf dan pulangkan apa yang dicurinya kepada mereka. Jom tengok cam mana wanita ini curi ditaska.

Rakaman CCTV menunjukkan seorang wanita yang bertudung dan pakai baju kurung berwarna biru, cuba untuk mencuri di taska. Perbuatan dia telah berjaya dirakam oleh CCTV.

Rakaman video ini telah dinaikkan oleh seorang pengguna facebook dan telah diviralkan di dalam social media. Pemilik taska tu bercakap nak cari wanita yang bertudung ni sebab benda yang wanita ini curi sangat berharga dan banyak. Ada banyak orang dalam taska tersebut juga dapati barang mereka sudah hilang, mereka sangat pasti kehilangan benda mereka ada kaitan dengan wanita yang bertudung dan berpakaian baju biru tu.

Yang pelik di sini kenapa wanita tu nak mencuri, kan tuhan sentiasa suruh kita menjauhi dari perasaan tamak dan tidak boleh ambil benda orang lain tanpa keizinanan daripada pemilik benda tu.

Lepas rakaman video nie viral di dalam social media, banyak orang terkejut dengan perbuatan wanita yang bertudung ini. Perbuatan wanita ini bukan saja telah memalukan wanita yang bertudung, tapi telah juga buat ada imej yang tidak bagus dengan orang yang bertudung.

Ini merupakan satu perbuatan yang sangat tidak patut. Cuba jadilah seorang yang disayangi oleh Allah. Allah tidak suka dan tidak pernah ajar orang untuk mencuri. Harap wanita ini dapat insaf dan pulangkan apa yang dicurinya kepada mereka. Jom tengok cam mana wanita ini curi ditaska.

Rakaman CCTV menunjukkan seorang wanita yang bertudung dan pakai baju kurung berwarna biru, cuba untuk mencuri di taska. Perbuatan dia telah berjaya dirakam oleh CCTV.

Rakaman video ini telah dinaikkan oleh seorang pengguna facebook dan telah diviralkan di dalam social media. Pemilik taska tu bercakap nak cari wanita yang bertudung ni sebab benda yang wanita ini curi sangat berharga dan banyak. Ada banyak orang dalam taska tersebut juga dapati barang mereka sudah hilang, mereka sangat pasti kehilangan benda mereka ada kaitan dengan wanita yang bertudung dan berpakaian baju biru tu.

Yang pelik di sini kenapa wanita tu nak mencuri, kan tuhan sentiasa suruh kita menjauhi dari perasaan tamak dan tidak boleh ambil benda orang lain tanpa keizinanan daripada pemilik benda tu.

Lepas rakaman video nie viral di dalam social media, banyak orang terkejut dengan perbuatan wanita yang bertudung ini. Perbuatan wanita ini bukan saja telah memalukan wanita yang bertudung, tapi telah juga buat ada imej yang tidak bagus dengan orang yang bertudung.

Apa yang wanita bertudung ni buat ditaska telah dirakam CCTV! Perbuatan Paling Keji, Tidak patut buat cam tu. Buat malu jer..
Sila tonton video:

sumber : infordunia.pw

 

PERHATIAN

VENDING MACHINE AIR KOPI PANAS DAN SEJUK DIJUAL DENGAN HARGA TAK MASUK AKAL KLIK SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!