Home / semasa / Video : siti Kassim mengamuk & maki polis ketika di tahan kerana tuduhan menculik !

Video : siti Kassim mengamuk & maki polis ketika di tahan kerana tuduhan menculik !

Video : siti Kassim mengamuk & maki polis ketika di tahan kerana tuduhan menculik !  | Tarikh : 2018.06.23 10:30 PM Lokasi : IPD Kajang

Insiden : Pihak polis telah menahan Cik Anis & peguam hak asasi manusia, Puan Siti Kasim yang merupakan peguam kepada Cik Anis.

Cik Anis dikatakan telah dikawal & ditekan oleh ibunya dan meminta bantuan Puan Siti Kasim. Ibu Cik Anis telah membuat laporan polis mendakwa Puan Siti Kasim telah menculik anaknya tetapi Cik Anis menafikannya.

Puan Siti Kasim dikatakan ditahan mengikut Seksyen 186 (Menghalang tugas penjawat awam) & Seksyen 363 (Kanun Keseksaan).

p/s : Please share because we care

Credit : FB

ANTARA KOMEN NETIZEN MENGENAI ISU SITI KASSIM

Tiger King Terbaik PDRM.. dia ingat dia peguam dia kebal.. raja pon sudah tiada kekebalan raja raja.. inikan engkau yg baru kerja peguam.. jangan ingat polis tak belajar undang undang.. polis pon belajar undang undang AM, undang undang TATACARA JENAYAH, Undang undang AKTA POLIS & undang undang KHAS.. bahkan pembelajaran polis bab undang2 lebih hebat daripada peguam

Muhd Hafizuddin Mak so-called mangsa pon tau saluran betul nk ambik anak dia balik dengan cara panggil polis. Siti Kassim ni jabatan kebajikan masyarakat ke? Polis? Jauh skali. Yg memandai2 nk tolong budak tu saluran celah bedah mana prosedur dia ikut?

Zamri Zam Yg pelik apa hak pengikut siti kasim msk dlm Ofis Balai secara beramai ramai ..siti kasim ni tak lah hebat mana pun sebagai seorang peguam sikap dan akhlak betul2 low class ..mulut ja lancang buat provokasi kat balai.. Klu aku jd polis terus halau ja keluar yg mana ramai2 tu msk dlm balai menceroboh msk smpai ke dlm opis.. Ini soal keselamatan dlm balai buat nya hilang apa2 doc penting ka apa ka kat dlm sapa nak jwb..

Panji Bersatu Panji Bersatu jgn gentar dan takut…walaupun dia lowyar tahu undang2 dia mesti ikut undang2 negara…Syabas PDRM tidak mengira siapa…

Mohd Khairon Khalid Kasi gari sama dia, bagi rantai besar kt kaki. Lagi satu, dia punya mulut sumbat kain buruk. Cakap byk sgt. Dia ingat dia loyer, dia dh hebat. Dia ingat sapa pun tk berani dgn dia. Dh jadi loyar buruk dh dia ni. Syabas pihak berkuasa.

Aminah Norislam ade x akta stepler mulut atau jahit mulut,klu ade tlg stepler mulut buntal duk acah org putih tu sakit telinga bila2 mulut dia xtau diam

 

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!