Home / sosial / Video : Inilah sebabnya ramai perempuan melayu suka ‘main’ bangla

Video : Inilah sebabnya ramai perempuan melayu suka ‘main’ bangla

Video yang diambil kali ini adalah salah satu survey yang dilakukan oleh sapa punya bangsa ntah mengenai lelaki warga asing yang berkhidmat di negara kita ini.

Mungkin itu cuma pandangan peribadi beliau tetapi secara jelas bakal mengundang kemarahan lelaki Melayu yang mendengarkannya.Melalui pencarian Google mengenai lelaki Bangladesh yang bekerja disini banyak yang membuat onar di dalam negara kita.

Tetapi itu cuma segelintir saja.Dahulu ada ura-ura kemasukan 1.5juta rakyat Bangladesh yng memasuki Malaysia kerana faktor permintaan yang tinggi dalam industri perladangan,tekstil dan perkilangan.Tetapi menteri dalam negeri dan timbalan perdana menteri menafikan sejumlah besar warga Bangladesh itu.

Perkara itu menjadi cerita kerana ura-ura pilihanraya umum yang ke 14 yang akan berlangsung tidak lama lagi.Didalam industri perkilangan memang benar majikan menggemari menggunakan perkhidmatan mereka kerana faktor kerajinan dalam pekerjaan.Ok..jom kita saksikan pandangan wanita ini terhadap lelaki Bangladesh yang bekerja di bumi Malaysia kita ini.

Sila tonton video:

Di Malaysia juga warga bangla bulan sahaja boleh menikmati gadis-gadis melayu malah menjadi anak angkat kerajaan BN dengan memberikan MYKAD di samping berkahwin dengan warga tempatan! sedangkan rakyat sendiri hidup mearana

KUALA LUMPUR: Pekerja Bangladesh mengaku diberi kad pengenalan (IC) dan suka berkahwin dengan wanita Melayu tempatan untuk mendapat pelbagai kemudahan yang disediakan kerajaan.Mereka membuat pengakuan itu selepas ditanya sekumpulan ahli Pertubuhan Ikatan Usahawan kecil dan Sederhana (IKHLAS) di hadapan pejabat Pesuruhjaya Tinggi Bangladesh di sini, hari ini.

Sambil memegang Jalur Gemilang yang diberikan, pekerja Bangladesh terbabit mengaku memperoleh banyak keistimewaan sehingga enggan pulang ke negara asal.

“Ramai dapat IC betul tak?,” tanya Presiden IKHLAS, Mohd Ridzuan Abdullah.

“Betul,” jawab sekumpulan pekerja Bangladesh.

Soalan: Dapat kahwin dengan orang Melayu betul tak?

Jawapan: Betul

Soalan: Kahwin dengan orang Melayu dapat IC betul tak?

Jawapan: Betul

Soalan: Kahwin dengan orang Melayu sebab nak berniaga betul tak?

Jawapan: Betul

Sementara itu, Mohd Ridzuan dalam sidang medianya berkata, pengakuan sendiri warga Bangladesh itu membuktikan mereka mendapat keistimewaan mengalahkan rakyat tempatan.“Warga Bangladesh sendiri sebut tadi mereka suka di sini. Apa yang saya sebut tadi mereka semua dapat. Saya rasa apa yang mereka dapat rakyat tempatan tak dapat,” katanya.

Mengulas lanjut, Ridzuan berkata kebanyakkan pekerja asing yang sudah bekerja di negara ini tidak bersetuju dengan kemasukan 1.5 juta warga itu yang baru sahaja ditandatangani antara kerajaan Bangladesh dan Malaysia.-freemalaysiatoday

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!