Home / bayi / Ustaz Kata ada benda menumpang di kemaluan saya – isteri

Ustaz Kata ada benda menumpang di kemaluan saya – isteri

Ustaz Kata ada benda menumpang di kemaluan saya - isteri
Ustaz Kata ada benda menumpang di kemaluan saya – isteri

Ustaz Kata ada benda menumpang di kemaluan saya – isteri  | Salam semua..sy nak bertanya perihal pelesit…

Sy still dalam pantang 30 hari..setiap malam baby saya akan menangis pada waktu yang sama setiap hari..sy da pergi berubat dua tempat..

tempat pertama,ustaz tu nyata kan yang ada benda menumpang pada kemaluan baby sy..tp x nyatakan apa die..dan dia kata pada sy pn ada tp x nyata kan di bahagian mana..

tp da buang masa tu..lepas buang tu,kurang sikit perubahannya..kali kedua,saya pergi tempat lain utk ikhtiar..benda sama juga di nyatakan,ada benda menumpang pd kemaluan sy pula..ustaz tu kata pelesit..

sy x tanya banyak sgt pasal hal2 nie..lepas buang,baby sy x nangis da malam2..boleh senyum2..bertahan selama 2 minggu..tp hari nie jadi balik da nak masuk seminggu menangis pada waktu yg sama..

Jadi sy nak bertanya,pelesit macam nie biasanya pelesit bertuan atau x?sy x nak bersangka buruk pd “orang2” tertentu..siapa2 ada pengalaman,boleh share x?

Antara Pandangan Netizen Isu Ini

 Nur Liyana Baby sy dri lahir smpai dia umur dua bulan sis ngis waktu yg sama..adik sy brubat tgok tkda apa pon cuma hari2 pasang ayat2 suci al-quran kalau rasa pelik lain mcm sis azan ja kuat2 itu yg sy buat alhamdulillah betul2 msok umur 3 bulan dia dah tak ngis elok je tido pon kita tak yah tepuk2 apa bg susu ja lena sndri skrg dah umur setahun 3 bulan alhamdulillah..

 Hana Iman Kalw dLm pantang darah kotor… Benda cmtu mmg wujud… Baca kt anak ayatul kursi time nk tdoq… mcm sy pn pnh alami cmtu. Time tu pg dh cerah dh pn nk baring tgok penuh atas bantal ada binatang mcm serangga apa ntah wrna strawberi. Bila dikibas binatg tu xda pun.. Wlpn kita darah kotor xsmstya kita xbleh baca ayat² AQ. Bacalah sis, bca dlm hati anggap kita berzikir mmbaca ayat AQ.

 Athirah Ejen Jus Mamariam Jk terjadi mcm ni, bermakna sis kene hati2 dan konsisten. Jaga perbatasan waktu, maknanya jk sis keluar rumah sama ada bersama ank atau tidak, jgn pd waktu kemuncak alam ghaib aktif iaitu waktu matahari terpacak di kepala, waktu senja dan mlm. Sis perlu konsisten/berterusan setiap hr buka dan jk dah boleh bc, boleh bc surah2 ruqyah dan bc surah spt surah albaqarah, alikhlas, qursi. Pastikan ble mlm ada seseorg yg teman sis n ank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!