Home / hiburan / Tak tahan dikecam tendang ex Suami, Atul Mak cun dedah perkara sebenar

Tak tahan dikecam tendang ex Suami, Atul Mak cun dedah perkara sebenar

Tak tahan dikecam tendang ex Suami, Atul Mak cun dedah perkara sebenar  | Berikutan video viral yang tersebar di Facebook semalam, bekas isteri yang didakwa menghalang bapa daripada berjumpa anak tampil mempertahankan diri. Wanita tersebut yang juga merupakan seorang pelakon menjelaskan terpaksa bertindak sedemikian kerana merasakan diri dan anak terancam.

Malahan, beliau mendakwa lagi video yang tersebar tidak menyeluruh menceritakan situasi sebenar yang terjadi.
Kenapa tak post rakaman dari awal?

Saya bertindak sebab rasa diri dan anak terancam

Cuba nak menjatuh dan mengaibkan saya

Biar Allah je yang tahu

Kenapa tak post rakaman dari awal?

Viral video..Npe x post video rakaman drp awal 8. kseluruhnya???..Rsenye smua boleh nmpak yg bdak tu Igsung x pandang die n x nak dipegang..macam org ketakutan..klm kabut nk msok dlm kreta..npe x rakam seblom tu??mse bdak tu Iari menjeritz troz ke kereta.tu video selepas bdak tu trun balik drp sekolah lps sy sruh ambil beg skolah die dlm kelas..Kronologi critanya2 1. Mahkamah tlh menyatakan 3 mggu surat perintah akan keluar slpas drp tarikh perbicaraan . perbioaraan pd 5/7/18 dan tarikh kejadian 13/7/18>.Selepas surat keluar dia kne serahkan smua hak sy yg ada pada dia terlebih dahulu. Sehingga kini dan sy msih blom dpt ape2 surat drp mahkamah & serahkan balik hak sya.

Saya bertindak sebab rasa diri dan anak terancam

2. Sy bertindak sbb merasakan anak2 dan dri sy terancam kerana dia datang mmbawa kawan sambil merakam video & mengganggu semasa anak msih waktu sekolah..klu dah bdak tu Iari mnjerit2 ketakutan & ganggu bdk tu mse blom tamat waktu sekolah ape yg korg rse n buat??? & hari tu hakim ada nyatakan nak ambil pon pada hari cuti iaitu sabtu selepas jam 12tgh & dipulangkan pd hari ahad sebelom jam 6ptg.

Cuba nak menjatuh dan mengaibkan saya

3. Semasa prosiding mahkamah berlangsung, hakim telah menyatakan spy tiada sebarang provokasi, ugutan @ video yg dirakam dan dihebahkan dalam media sosial bg tujuan mengaibkan. Sekiranya ingkar boleh dipenjara. Klu stalker fb n ig die korg boleh tgok mcm mne die aibkan sy dlm media sosial.. Agaknye die puas hati kot bile org smua rse ksiankan die dan myalahkan sya..k|u da dlm mahkamah pon die boleh rakam..Kauuu raseee???x taw ke adab & protokol ble dlm mahkamah..dgn tujuan cbe nakjatuhkan dan mengaibkan sy..klulah die seorg yang baik hati npe perlu nk bt mcm nie???.dia rse bangga agaknya”

Biar Allah je yang tahu

Sy x ske brcerita psal khidupan saya. Sy akan ikot ape mahkamah dah putuskan..ape yg mahkamah sruh pulang tu pulangkan iah balik ye..sibuk dgn gadget, tik tok, ig, fb, moto, karaoke, kwan2…slama nie ape yg jek die buat kpd kami..cbe korg kt tmpt sy. Syjamin korg akn terjun bangunan..sy seorg perempuan dan ibu. smua org nk sorg ktua keluarga yg boleh jg dan bimbing kluarganyabkn sebaliknya..k|u|ah sy nk post dan nak burukkan die da Ime da..byak bukti mesej2 dan dokumen2 ape yg die buat dlu kt sy.. Ape yg jd antara dia dgn sy bia allah jek yg tahu… Sy tulis nie pon sbb nk mempertahankan dri sy & anakZ sy drp org yg pandai berlakon & mengatur strategi..sy dah terlalu lali dan msak dgn die..yg pastinye selepas ini die akan buat lg bndaZ mcm nie n coretkan crita sy dlm media sosial & terus mmburukkan sy…

Percayalah allah maha berkuasa & akan melindungi hamba2nya..

Percayalah pd qada & qadar..

Sy x kan komen ape2..mcm sy ckp bialah allah jek yg tahu ape yg terjadi..ape pon netizen nk anggap tu terserah pd anda.. sy bknnya mcm dia yg asek nk post mcm2 kt media sosial..mcm bdak2 bru nak upjek kikiki..korg mgkin x rse n taw ape yg sy Ialui slama nie..& prcyelah anda smua yg dia akn buat ape sje cara kt sy..doakan yg baik2 utk sy dan anak2 sya yee….

Menerusi luahan di Instagram, pelakon drama Mok Cun ini tampil mempertahankan diri dan menceritakan perkara sebenar yang berlaku. Menurutnya video yang dimuatnaik bekas suami tidak dirakam dari awal. Malah, hakim sudah memberitahu bekas suami sepatutnya mengambil anak pada hari cuti iaitu Sabtu selepas jam 12 tengah hari dan dipulangkan pada hari Ahad sebelum jam 6 petang.

Apa-apa pun semoga isu ini dapat diselesaikan dengan cara baik demi kebaikan bersama.

Sumber : qalesyakiss

Berkaitan: ’11 Bulan Aku Sabar, 11 Bulan Aku Tahan Rindu’
Semalam viral di laman sosial pergaduhan kecil antara seorang lelaki dan bekas isteri dipercayai akibat berebutkan hak penjagaan anak. Di dalam video berdurasi 2 minit 47 saat itu, lelaki tersebut cuba memujuk bekas isteri meminta izin untuk berjumpa anak namun dihalang sebelum bertengkar.

Lebih 4k perkongsian, luahan lelaki ini mendapat perhatian netizen.

‘Ya Allah sedihnya dengan perangai kau’
Tak perlu kata apa-apa. Nilai kan sendiri. Aku datang dengan niat yang baik demi anak-anak aku. Inikah balasan yang aku terima. Perintah mahkamah sudah memutus hak aku untuk bersama dengan anak-anak. Tapi ko tetap dengan kedegilan. Ya Allah sedihnya dengan perangai ko. Semoga kau dapat hidayah..
#hariniabamtisusikit sebab kena sepak.
Aizad Rosli II
Atol Mokcun
’11 bulan aku sabar, tahan rindu

’11 bulan aku sabar, 11 bulan aku tahan rindu, 11 bulan aku curi-curi tengok anak-anak aku. Hari ini aku dapat perintah mahkamah 5.7.2018 kes selesai. Beliau sendiri tahu mahkamah dah putuskan.. 7.7.2018 aku pergi mahkamah tanya lagi. Mahkamah cakap Jumaat 13.7.2018 tuan Aizad boleh datang mahkamah ambil surat perintah. Jadi aku kuar je mahkamah aku terus whatsapp ex aku bagi tahu. Yang aku nak ambil anak-anak bawak balik kampung jumpa opah. Kebetulan musim buah tahun ni.. Whatsapp tersebut di baca oleh ex tapi ex buat bodo je.

13.7.2018 hari ini aku pergi ke mahkamah lepas Jumaat.. Untuk dapatkan surat perintah dengan niat hari ni aku dapat jumpa dan peluk anak-anak aku. Harap ex bertimbang rasa. So aku pergi dengan niat yang baik siap botak kan kepala lagi sebab bersyukur sangat-sangat.

Akhirnya begini jadinya. Kita faham kalau tak kasi pun. Bagi la aku peluk cium anak-anak aku.. Last aku jumpa anak-anak puasa ke 3 pergi hantar baju raya. Lepas tu tak jumpa-jumpa dah. Sampai la 5 haribulan 7 hari tu dia bawak g mahkamah yang perempuan tu. Yang kecil tak bawak. Tadi aku nak sangat peluk yang kecil tu. Sedih tengak my hero dalam keta dok tengok je papanya. Kalau kau benci aku pon. Jangan la ko pisahkan aku dengan anak-anak aku. Mereka tak berdosa pon.. Semoga Allah beri hidayah kepada kau balkisyh.

sumber : http://citemalaya.website

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!