Home / kisah rumah tangga / Tak tahan 3 bulan tak dapat, Suami tergamak berzina dengan bohsia murahan

Tak tahan 3 bulan tak dapat, Suami tergamak berzina dengan bohsia murahan

Tak tahan 3 bulan tak dapat, Suami tergamak berzina dengan bohsia murahan | Salam dan selamat sejahtera kawan2. Aku ceritakan kisah ni bagi pihak kawan aku yg dah berkeluarga. Ceritanya mcm ni, sebelum dia kahwin dia ni mmg kaki perempuan dan dia juga banyak bercerita psl perempuan sini sana kat aku. Masa dia nak kahwin aku ingat kan die nak berubah lah sbb wife dia nampak mcm baik, bertudung semua.

video sekadar hiasan baca luahan penuh seorang rakan dibawah sumber KRT

Pastu sebelum wife dia mengandung, dia takde bercerita pasal perempuan. Aku assume yg dia dah berubah lah. Tapi aku silap… masa wife dia mengandung, masatu wife dia dah sarat, dia cerita kat aku yang nanti dia nak contact bohsia2 dia. Pastu aku ingat dia bergurau je. Dia siap cakap dekat aku, “mana boleh tahan beb pantang 3 bulan”. Pastu aku biarkan jelah.

Dan tibalah masa, wife dia bersalin. Lepas berapa minggu mcm tu, dia bagitahu yg dia dah berzina dengan bohsia2 dia. Aku mcm fuck up kot! Tergamak dia buat wife dia yg bertarung nyawa lahirkan anak dia, bawak anak dia dlm perut 9 bulan dia buat mcm tu.

So konklusinya, patut ke aku bagitahu wife dia apa dia buat belakang wife dia masa tengah pantang?

ANTARA PANDANGAN NETIZEN

Malu Malu Rima Xpayah bagitau kt wife dia… dia baru bersalin..kan meroyan wife dia tu nanti..xpasal2 ank dia jadi mangsa.. kau sbgai kawan kau patut nasihat kn dia elok2…nasihat bkn skdar kata2 je, tapi kata2 yg mmpu mnyentuh hati dia..biar dia sedar akn kesilapan dia.. yg tu kau kna pndai fikir2 kn

Irnie Haryatie Abdul Kahar Lepas bini wife habis pantang..mohon bagitaw…kesian ke wife dia..x guna ada laki kaki bohsia ni..sbb bohjan pasangannya bohsia, bukan isteri

Nfarisha Aleeng Eileen Xptt gtau wife dia..yg ptt ko ketuk kepala kwn ko tue..xpun tlg tumbuk muka nya..xpun tlg siramkan lada dikemaluannya..lps tue..ko gasak la abis2..sbb bini dia xmampu lg bt smua tue..tgh dlm pantang.
Ok sekian..

Eyda Shuhaimy Jgn bagitahu isteri dia. Kesian nanti stress meroyan lepas kat anak. Benda jahat macam ni takpa sikit masa lagi Allah sendiri yg akan gerakkan hati isteri dia. Naluri seorang isteri memang kuat just cepat atau lambat terbongkar lah tu. Sekarang ni jagalah hati wife dia dulu dari benda yg boleh merosakkan emosi.

Aniza Ibrahim Ko patut bagitahu wife dia bangg,sebab apa,sebab ada laki xguna macam tu perangai macam haram!orang kawin dia nak kawin,tapi curang sana sini,kote jenis apa bini dalam pantang boleh p celup sini sana..ko patut gtahu wife dia sebelum wife dia bwak penyakit dari dia tu,

Mem Dapur X pyh bgtau. Mintak kwn ko buat pemeriksaan kesihatan.. kut dia dpt penyakit kelamin.. kang terjangkit kat bini yg x berdosa tu. Hal dia berzina tu.. urusan dia dgn Allah.

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!