Home / kisah / Suami tidak bekerja dah masuk tahun ke 3, duit rumah, makan pakai, kereta hatta personal loan suami saya yang byr.

Suami tidak bekerja dah masuk tahun ke 3, duit rumah, makan pakai, kereta hatta personal loan suami saya yang byr.

Minta tolong hide nama..Suami tidak bekerja dah masuk tahun ke 3, duit rumah, makan pakai, kereta hatta personal loan suami sy yg byr.Sy tak kisah dia tak bekerja kerana risau dia terlalu mesra dgn perempuan siap kakak angkat bagai.

 

 

sekadar hiasan sahaja

Bila tak bekerja ni. Tak di nafikan memang rajin buat kerja rumah, jaga anak, masak semua.Persoalannya, dia kerap kali ungkit selepas buat kerja umah, ckp aku ni bkn org gaji kau.

Tiap kali balik kerja
Sy kelam kabut masak..
Kemas dapur
Ambil alih jaga anak, yg kecil bru umur 8 bulan sedang menyusu dan memang mengempeng dgn sy. Di ofis sy kejar waktu pum susu, sbb fikir dlm kepala dpt jimatkan duit susu anak.

Bila mlm mmg sgt letih, kerja itu shj sy mampu buat n kerap terlelap awal..akan tenguk tv n belek hp smpai ke lewat pagi. Sy bg can me time dia sblh mlm.Persoalannya setiap kali dia buat kerja n penat, dia akan ckp benda tu, akan ungkit kenapa tak tolong dia.

Sy tak pernah persoalkan sy penat keluar kerja utk nafkah kita satu family. Penat kejar waktu utk pum susu.
Penat kejat wktu utk balik luangkang ms mlm dgn keluarga.
Dan lg satu suami tak ada usaha nak buat bisnes online, kerja nk cr duit lain. Sesekali mengadu abg yg ptutnya kerja tp xada take action pun.

Rs nak give up
Tp hati ni syg kat suami
Syg kat anak2..

 

luahan fb

Noor Afzan Cemburu tak bertempat sayang pun tak bertempat nak kata apa lagi hadap je la dah kata sayang kan sanggup bodohkan diri tanggung biawak hidup 🤦
Dah2 gi soh laki ko cari kerja cepat semua berserah pada Allah tawakal je niat yang baik2 fikir yang baik2 InsyaAllah semua ok je tu

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!