Home / kisah rumah tangga / suami terlalu manjakan adiknya berusia 14 tahun hingga ajak tidur sekatil dengan kami

suami terlalu manjakan adiknya berusia 14 tahun hingga ajak tidur sekatil dengan kami

Salam min, saya saja nak share cerita saya.
Mcm ni, saya dulu rapat dgn adik ipar lelaki yg masih bru umur 14 tahun. Kira saya sayang dia sebagai adik saya sendiri tapi semuanya berubah kerana sikap dia sendiri.

 

 

hiasan

Adik ipar ni manja dgn suami saya. So mana2 suami pergi, adik ipar akan ikut. Walaupun keluar dengan saya pun, adik ipar akan ikut. Sampaikan checkin hotel pun dia nak ikut. Dan kitorang tido la bertiga dalam hotel atas katil queen saiz. Dan suami saya ni pulak bila setiap masa bawak adik dia ni, jadi segala gurauan manja dia tunjuk la depan adik dia. Walhal masa dlm hotel tu pun suami ajak bersama pulak time adik dia tido. Saya terpksa tolak sbb gerak hati saya kata, adik dia tido ayam jer. Dan lagi satu , suami saya ni ade kurap kat private part dia ni, dia minta saya garukan , masa tu ada adik dia. Dan saya pun garulah kesian suami punya tu gatal sgt, dgn harapan adik ipar ni tak cerita kat orang la kan.

Pada suatu hari, saya terkejut bila dengar adik ipar tu cerita segala pasal saya dan suami dekat smua sepupu dia, adik ipar perempuan, mertua dan abg ipar dia. Oww baru tahu budak kecik ni rupanya kecik2 dah mulut jahat. Sejak tu min, saya dah tak rapat dah tak bercakap dgn adik ipar ni. Sbb mulut dia la. Saya berasa amat malu sangat. Dan sejak tu, saya pesan kat suami, saya taknak dah adik dia tu ikut.

Lagi satu, saya tak berapa suka jugak dgn adik dia ni, sbb mulut dia kurang ajar sgt, dia kurang ajar dgn suami saya pastu banyak benda sangat dia komplen, ape yg saya buat , dia komplen2 itu ini, tu lah menyampah dengan mulut dia ni. Harap2 dia besar nnt berubah la, kalau terbawak2 dgn mulut sampai ke besar rasanya rosak keluarga abis bergaduh sbb mulut dia ni.

Ade hari tu, saya dgn suami kat rumah mertua, kami berdua tengah makan, dan masa tu anak saya menangis pulak, suami suruh la adik ipar lelaki tu tolong dukung kejap anak saya tu, tapi dia buat pekak pulak. Rasa geram la pulak masa tu dengan perut rasa kebulur , menyusu badan lagi mcm mana tak kebulur. Tetiba anak saya pergi celuk tangan dia dlm kuah sambal tu pastu genyeh mata, si adik ipar boleh je main henfon buat tak tau.. dekat situ la anak saya meraung sekuatnya sbb pedis mata kena cili.

And yes masa tu saya mengamok sound adik ipar dpn2, saya marah dia knp tak jaga kejap sementara kami suami isteri makan, sbb geram dan segala yg saya pendam selama tu semua saya lepas.Sejak tu.. saya cukup2 tak suka dgn adik ipar ni selagi dia tak berubah.Tu je lah kot. Yg kecam tu mungkin tak pernah merasa ada adik ipar yg annoying mcm ni.

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!