Home / kisah rumah tangga / Suami tergamam! lihat Isteri berbogel sambil berzina di Tumblr

Suami tergamam! lihat Isteri berbogel sambil berzina di Tumblr

Suami tergamam! lihat Isteri berbogel sambil berzina di Tumblr | Assalamualaikum admin. Minta admin hidekan profile saya. Saya seorang lelaki berumur 31tahun. Saya dah mendirikan rumahtangga lebih kurang 7tahun. Saya nak minta pendapat pada makcik/pakcik bawang semua. Ini semua berkaitan berkaitan isteri saya. Isteri saya ni bekerja sebagai operator di sebuah kilang.

video sekadar hiasan petikan youtube Malam jum’at yang tehangat baca artikel penuh dibawah

Saya ada download satu aplikasi di dlm App Store. Tumblr. Tujuan saya download sebab ada seorang kawan bagitahu saya yang ada video isteri saya di dalam aplikasi tersebut. Jadi dia minta saya download dan tengok sendiri. Jadi saya pun download la applikasi tu.

Kawan saya siap bagi tajuk video yang perlu dicari. Bila saya buka video tu memang sah tu isteri saya. Video tanpa seurat benang sedang buat hubungan kelamin dengan lelaki yang saya sendiri tak tahu siapa.

Awalnya saya tak percaya tapi bila saya ternampak tanda pada tubuhnya jadi saya tak boleh nafikan lagi. Nak kata video edit isteri saya bukan artis, dan segala tanda dibadannya saya tahu.

Skrg ni saya tak balik rumah dah dekat 2 minggu. Saya outstation sebab kerja. Tapi bila dah dapat video ni saya rasa malas nak balik takut jadi benda bukan2. Yang buat perasaan saya terganggu sekarang ni pasal anak dalam kandungan. Saya dah waswas samaada anak saya atau anak orang yang dalam video tu.

Video tu saya ada download dan simpan. Agak agak boleh digunakan untuk mahkamah nanti tak? Saya tak tahu prosiding untuk penceraian macammana. Apa yang saya nak kena buat dulu. Sampai sekarang isteri tak tahu lagi saya macamni.
Nak kata kurang bab nafkah tak pula.

Sebab kebanyakan belanja nafkah saya yang bayar. Cuma kurang dari segi perhatian je la. Maklum la saya kerja jauh. Nak balik pun kadang2 seminggu sekali bergantung pulak pada poket. Tapi saya selalu whatsapp dan video call dia walaupun keesokan hari baru dia bluetickkan saya.Tolong ya bagitahu mcmmna saya nak buat?

Kpd isteriku: Redha abg tiada lagi denganmu. Kalau abg redha bermakna abg redha perbuatan zinamu. Sesekali abg tidak akan maafmu.

ANTARA PANDANGAN DAN NASIHAT NETIZEN

Firdaus Shakirin Balik, berhadapan dgn isteri, tunjuk video itu, minta penjelasan dr isteri…tnya dia ttg status ank tu dan apa jua soalan yg bermain difikiran awk…jgn beremosi, tenang dan sabar…kemudian bgtau yg awk dh xbleh nk truskan hubungan ini lagi…dan minta dia bg kerjasama utk hadir ke mahkamah tanpa perlu mengaibkan dia…jgn biarkan benda ni berterusan jd tnda tanya…

Kamaruddin Ariffin Ppuan buat salah tapi tak kan mengaku..kes tuan hampir sama dengan saya,istri saya kantoi ngan laki lain..tapi kita balik yg di salah kan..siap tuduh saya jual dia pada org lain,sampai la bercerai semua ahli keluarga dia tak tahu crita sebenar,yg mereka tahu saya ni jahat sebb jual anak dia pada org sebb saya tak ada duit..fitnah ppuan jaga2 tuan,dia boleh spin salah dia tu balik pada tuan..apa pun bertabah la tuan,gambar2 xwife saya pun bersepah kat tumblr dan kat mana2 lagi sebb dia sent pic2 bogel dia bagi pada laki lain..sabar la tuan,jodoh ramai lagi kat luar sana.

Dinda Puteri Blh gne video tu utk jd bukti yg sgt kukuh di mhkmh,dia dh di kire kn nusyuz n kalo di ikut kn awk x wajib pon utk bg nafkah lg…pgi ke mhkmh,failkn tuntutan cerai n nusyuz…berkenaan ank dlm kandungan,bile dh bersalin nnt blh buat ujian DNA..kalo sah ank awk,trpulang lh sama ada awk nk ambk atau bg dia jage..kurang perhatian bkn alasan seorg isteri blh membuat maksiat di luar..dia sepatut nya fhm dgn pekerjaan suami yg mmg trpaksa slalu outstation…mcm ni lh jd nye bile kurang didikan agama dr awl,iman senipis kulit bawang…semoga Allah memberikan kesudahan yg baik utk kalian… aamiinnn..

Sawal Shaari Kes ni bukan kes pertama jadi. Dah banyak kes syariah melibatkan aplikasi media. Tumblr, wechat, fb pun. Nasihat aku kat ko bro, pergi jabatan guaman negeri. Dapatkan nasihat dan panduan kat sana. InsyaAllah diorang boleh setel, sebabnya ini bukan kes pertama jdi. Selalu sangat. Siap top ten lagi punca penceraian kat Malaysia. Aku tau ko segan tapi tak payah segan member ko pun dah tahu benda ni

Zulie Yana Jgn smpn lma2 video tu bb bla da lma xle d jd kn bukti da, dya le ckp bnda lma, da lpas, da insaf la knon… Bek urus cpt2, tnya dpan2, bincang. Na la tw bini kw d perangkap d bg ubt ka pa. Sal budk dlm kandungan kw le cek DNA, brp usia kandungan, lw da terbtk baby da le cek da. Ksian budk tu xda slah

Ihdina Ainudin Sblm buat apa2 keputusan,encik tnye dia btul2 dlu..mungkin tu video sblm dia khwn ngn encik..mungkin video lama yg baru di upload oleh org xbtggjwb…smua org pnh buat silap..mana tau isteri encik ada cerita n aib yg dia xnk encik tau sblm ni..tp last2 encik dpt tau dgn cara mcm ni..apa2 pn jgn salahkn ank tu..kesian dia…cuba berbincang sblm proceed ke mahkamah..smga dpt penyelesaian yg baik.

Noor Haslinda Abdullah Kurang perhatian bkn alasan berzina ngn jantan lain. Sebetulnye bini kau tu mmg gatal jenis x cukup dgn 1. Mmg elokla kau ceraikan dia. Nk simpan pun x guna buat tambah dosa je sbb dia xkn berhenti buat benda haram tu. Pasal ank tu nnt buatla dna. Klu terbukti ank kau sila ambil n jaga sendiri. Jgn bg bini kau jaga. Nnt ntah ape plak jd ngn bdk tu bini kau dh gatal jantan. Silap2 ngn ank2 kau tu kot kena dera ngn boypren baru dia.

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!