Home / kisah rumah tangga / suami tak tahu saya dah ditebuk pekerja tapi selepas malam pertama ini yang berlaku yang membuatkan sayamenyesal seumur hidup

suami tak tahu saya dah ditebuk pekerja tapi selepas malam pertama ini yang berlaku yang membuatkan sayamenyesal seumur hidup

suami tak tahu saya dah ‘ditebuk’ pekerja tapi selepas malam pertama ini yang berlaku yang membuatkan sayamenyesal seumur hidup | Assalamualaikum admin dan warga krt yang dikasihi semua, tujuan saya menulis disini adalah sekadar meluah dan meminta pendapat dengan satu juta warga krt semua..

video sekadar hiasan

saya seorang perempuan yang cantik, putih gebu, dan bijak.. ramai orang2 yang memuji kelebihan itu, selepas habis spm, saya melanjutkan pelajaran saya hingga ke menara gading dan saya mempunyai butik kecantikan sendiri..

Beberapa lama kemudian, saya kenal dengan lelaki bujang, dia berkerjaya dan hensem bergaya, kami bercinta dan dia tidak pernah menyentuh saya, bf saya bekerja sebagai pegawai kerajaan, lama2 yg jd masalah bf saya terlalu sibuk bekerja, perhatian yg diberikan kpd saya agak kurang, saya lebih rapat dengan staff saya, dan kami terlanjur,

saya mengandung anak staff saya, saya gugurkan kandungan.. mana mungkin saya berkahwin dengan pekerja saya, dan saya berhentikan staff itu, dia merayu2 dengan saya dia nak kawin dengan saya, tapi mana mungkin saya kawin dengan pekerja., perempuan secantik saya hanya layak untuk bf saya Dan staff saya tu hanya sekadar suka suka sahaja..

Akhirnya saya bertunang dengan bf saya, kami bahagia, mestilah bahagia, sebab die sayang saya dan saya sayang dia. Saya dah mula merelakan kalau dia bz kerja. Saya mula cuba untuk setia. Dan akhirnya kami bernikah… masa malam pertama dia tanya kenapa takda dara? Saya cakap dlu saya aktif sukan. Dia percaya dan terima saya..kami sangat bahagia.. dan alhamdulillah saya mengandung lagi…

tapi tak sangka staff saya bocorkan semua rahsia.. suami saya tak boleh terima saya, dia cakap saya kotor, padahal saya dah insaf. Saya pada sumpah kalau saya tak buat, tp staff saya senyap2 simpan bukti kalau saya gugurkan kandungan. Ya Allah suami betul2 tak nak kat saya dan Semasa hamil saya kemurungan,

Selepas melahirkana anak. Suami buat dna. Sah anak kami. Saya ingatkan dia maafkan dan terima kami.. rupanya dia ambil anak saya. Dan saya dicampak jauh. Kejam kau wahai suami…

Selepas itu saya mula bersosial. Saya pergi pub, saya kenal ramai lelaki , bisnes saya dah lingkup sebab saya hanya fikir enjoy je. Duit simpanan dah habis saya balik rumah ibu ayah, tp mereka tak terima sebab suami saya dah mengadu pada mereka , mereka berkata saya malukan mereka, lgpun mereka bukan mak ayah kandung..

Saya takde family, saya tak tahu nak pergi mana.. Berbekalkan rupa yang menawan, saya goda lelaki kaya akhirnya saya sangkut tapi tak sangka suami orang. Saya tak kisah kalau dia suami orang, yang penting dia boleh jaga saya.. saya goda dia sampai terlanjur, dan hamil anak dia, dan saya ajak dia nikah dan kami nikah kat thai sebab taknak isterinya tahu. Saya setuju, akhirnya kami nikah, yg jd masalah die tak adil sebab isterinya kontrol sume hartanya..

dan saya nak ambil keputusan untuk maklumkan dengn isteri dia kalau kami dah kawin, dan saya mengandung anak suami dia, anak saya berhak dapat nafkah, saya tak kisah kalau suami kami abaikan nafkah batin sebab dia dah tua pun, barang pun tak best mane..

Saya hanya nak nafkah zahir dari suami saya, saya nak pendapat dari semua,tak salahkan saya nak hak aaya je? Saya pun ada hak. jangan kecam saya ebih2 sangat nnti berbalik kat uols baru tau. Tq krt

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!