Home / kisah rumah tangga / Suami tak puas kerana saya tak reti skill macam pel*cur yang dia ‘main’ -isteri

Suami tak puas kerana saya tak reti skill macam pel*cur yang dia ‘main’ -isteri

Suami tak puas kerana saya tak reti skill macam pel*cur yang dia ‘main’ -isteri | Salam min dn krt. Kalau suami suka mrungut2 ttg cara bmain ats ktil mcm mna ye . Dia byk kkurangan sy blh trima tp kkurangan sy dia x blh tima.

bkn sy x bljar hbs sdaya upaya dh. Tp dia mgkin nk sy shebat plancur . Ok dia pernah crita dia prnah main plancur ms bujang dlu dkt sy.

Spjang 6y khwin sy byk mkn hati. Dia bt apa skit hati sy gduh lps tu baik smula krna ank . Ye smua krna ank rasa nya klau xde ank dh lama sy brambus.

Dn bukan nya hal cara bmain dia mrungut2 marah2 je bt sy sakit hati tp byk lagi. Erti kata kkurangan dia sy trima bulat2 tp kkurangan sy x blh trima bla bcang dia ckp blh trima tp trima apa klau msh mrungut .

Bila sy luah dia ckp sy keras kepala x dgr ckp. Dia nk dia je btul aku dh pnat min hdup dgn org mcm ni. Slama ni aku rela dbuat mcm2 krna ank je.

Ank pguat aku smpai bthan 6y ni. Tp skrg aku x kuat dh min dh x tkeluar dh air mata ku ni mgkin dh pnat sgt mderita.hmm lagu derita isma tu lbh kurg lh dgn kisah aku.nanti ko org blh thu derita aku mcm mn. Pic selfie famly bhagia nya tp sbalik tu siapa lah yg tahu.

PANDANGAN PENULIS

jika kita dah tahu suami waktu bujang kaki pelacur kenapa perlu terima beliau sebagai imam dalam keluarga? jadi inilah kesan berpanjangan apabila kita tidak mahu mengikut panduan yang islam berikan

ingatlah kaum wanita mencegah lebih baik dari merawat tak mustahil suami still layan pelacur walapun dah berumah tangga. Disebabkan skill dan layanan pelacur yang best dan dapat memuaskkan beliau tak sepaptutnya mahu menyalahkan isteri tersebut.

Isteri bukan pelacur jadi jika nak layan power-power lebih baik baik  dengan pelacur

APA PULA PANDANGAN ANDA? BINCANGKAN

PERHATIAN

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!