Home / perkahwinan / suami cemburu buta-saya keluar makan dengan abang angkat dia mengamok pula

suami cemburu buta-saya keluar makan dengan abang angkat dia mengamok pula

Apa pendapat korang tengan suami yg cemburu buta, isteri keluar makan dengan abg angkat pun nak mengamok. Isteri komen di status kawan2 lelaki pun nak mengamok. Isteri join group we chat pun nak mengamok, isteri chat dengan kawan lama pun nak mengamok sedangkan ayah saya pun tak pernah kongkong saya macam ni. Pagi td, saya geram sgt. Saya maki dia p mampus lah jantan celaka. Sebab benci sgt dah ngan dia.. saya nak g makamah minta cerai. Jgn harap dia dpt jumpa anak dalam kandungan saya ni..

respon fb

Ecah Pipin Yusrah Awk tu dah berstatus bini org.. tak payah lah nk ber abg angkat lg.. awk patut bersyukur dpt suami yg baik dan syg kn awk..cuba awk yg kne suami awk tu ade adk angkt perempuan…ape perasaan awk.. Awk fikir la mse akn dtg awk tu baik2.. awk pn bole banding kn mn baik dan buruk..

Yana Dahlia Bnci aq pmpuan n..dh kwin mlyan jntan lain..pas2 dok crita kat KRT nie,ingt ada org nk sebelah kan hg.dh jelas2 hg tu yg salah..vongok tu smpn ckit

Malu Malu Rima Ooo ni spesis bangang sejak azali ni.. susah dh nk bentuk ni.. terserlah sgt kebangangan dia.. benda yg salah pun dia mati2 pertahan kn.. apa yg guwe bisa bicara kn, lu goblok.. emang suami lu malang skali dpat bini mcm lu.. cerai aja.. guwe sokong.. ayuh.. cerai kn..cepatan…ceraikn..guwe lgi byk msalah yg mahu guwe selesaikn.. dasar wicet…😑

Deborah Sian Bodoh. Aku yg non muslim ni pun takde berabang angkat bagai. Takde pulak nak ber-wechat bagai walaupun buat bisnes. Nak chat dgn kwn lama pun jarang melainkan melibatkan hal penting atau kerja. Ko dah kenapa? Kalau kau tak buat benda yang boleh buat laki kau syak benda yg tak elok, aku rasa dia takde masalah kot.

Siti Nordiana Mohd Bakri Oiii mekjah, aku ni kawen2 ja trs aku rasa bersalah n berdosa sgt nk wasap dgn kwn2 laki or laki lain saja2 tahu,if ada urusan pntg baru lah aku wasap. Wechat lps kawen dah berhabuk aku x lyn dah,buat apa nk lyn bnda2 yg blh membawa kpd kerosakan rmhtangga??lg2 hati mcm ko tu terdesak sgt nk perhatian lelaki. Sendiri sbg isteri kena lah beringat. Baguslah ko minta cerai,moga2 suami ko nnti jmpa calon isteri lbh baik n mudah dibentuk.

Norazeanidarwaty Atan Aku nasihatkan supaya laki ko berkecimpung dlm bidang perwicetan dan bidang beradik angkat .. Kt umah dia lyn hp je .. Mesti ko happy kan laki ko bleh join skali minat ko yg mendlm tu …

Jeasica Roy’z Makan dgn abg angkat?kalau laki ko p mkn dgn adik angkat…rasa2 marah ke x?pakailh otak tu sblm buat sesuatu yg bodoh.bersyukurlh suami tu masih cmburu.kalau dia x reti nk cmburu maknanya dia pn ada bnyk “adik2 angkat”..dh kawin masih duk mgatal kluar dgn jantan bkn ada kaitan darah.main wechat lg…sosial sesangat.gatal p komen2 wall jantan.kalau aku ni llki,dan suami kau…bkn kau yg mnta cerai.aku sndri bg talak 3 free of charge..berdosa dgn suami jgn bangga sgt xmau bg suami tgk anak…ntah kuar ke x anak tu kalau perangai mcm anjing btina sundal mcmtu.bawa2lh betobat.syurga isteri di kaki suami.knapa kawin kalau x blajar mcmana nk jd isteri…?

Azmiera Ahmad hahahah… nmpk dk dia kata.. mak ayah dia pon xkongkong.. salah asuhan… kesian laki dia.. wey dik oii.. aku dh kwen dh xdk kwn.. kwn aku pompn ja cek oii.. nk p mna pon kna melalui laki jugak .dh hg pilih kwen.. kna taat la pd laki mangkuk.. kwn aku Siti Marlina dgn Azzean Yaacob ja hahahha… hrap2 awk xmnyesal kemudian hari.. hrap laki kau jmpa pmpn yg baik.. sekian tima ksih

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!