Home / semasa / Simpan duit di CIMB pun dah tak selamat! wanita kecewa ribuan ringgit hilang dalam akaun

Simpan duit di CIMB pun dah tak selamat! wanita kecewa ribuan ringgit hilang dalam akaun

Simpan duit di CIMB pun dah tak selamat! wanita kecewa ribuan ringgit hilang dalam akaun  |Sis terkena kehilangan duit dalam acc bank. sama kes mas idayau yg viral tu. Jumlahnya berapa x perlulah sis nyatakan d sini..

yg pasti ribu riban jgk bila sis tanya dgn pekerja bank tu drg x boleh jawab,dgn nada marah2 lagi yg dorang mmg xdapat jawab.

(pikir yg baik2 mungkin drg penat sampai marah2) Sbb seingat sis,sis xpernah keluarkan duit bgtu banyak.sis Dah buat laporan polis,walaupun dgr cerita buat laporan polis pun xda kesan untuk dapat duit balik.. tapi xpa sis buat apa yg patut jak.. knp sis bgtau ni semua bukan untuk burukkan bank,tapi untuk kamu semua lagi hati2.. sis terkena d CIMB BANK..

Semoga Allah gantikan yg lebih banyak lagi in shaa Allah

 

RESPON NETIZEN KEHILANGAN WANG DALAM AKAUN TERSEBUT
Oppu Tamang Ajps Itu sdh tugas durg layan coustemer dgn beradab n sopan… Pasal penat blkg cerita sbb mana2 kerja pun pasti penat… Buat laporan terus ckp pegawai yg btugas marah2 bilang. Mana buli bgitu…. Jgn bagi muka nti pijak kepala

Nur NatasyahAdehhhhh, bank pun ndak bole pcaya sda skg.. Kalah2 toyol…

Hasnie Ifa Aq pun buk hlg kmrin dlu.xjuak smpai 1k.dh aq urus.d suru tungu 2 mingu lag

Jamrin Ranger Bukan pertama kali berlaku di cimb..

Neijida KuDakpayala suda kita simpan duit d situ ….mana2 pun klu mau hilang tp itu mcm dia ambil duit kita depan mata ….memang sekarang perompak tinggi skolanya

Ratna AnwarAduhhh..dlm bank pn x selamat jd macamana la tu umi…dpt balik ka tu ya Allah sedihnya

Asniar Syarif Sabar syg, CIMB mmng byk kli sdh dgr kes mcm tu ba, bkin tkut pula kn,

Salmi Maisarah Pas ni simpan duit bawa tilammm jak la….sebab kita hrap di bank selamatt….rupanyaaa

Ekyn Samad II Saya pun kena 13hb sept nii… Duit lesap 1k lebih dari akaun… suda buwat aduan jugak n d suru tunggu almost a month Kena siot sangat bank sekarang nii

PERHATIAN

VENDING MACHINE AIR KOPI PANAS DAN SEJUK DIJUAL DENGAN HARGA TAK MASUK AKAL KLIK SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!