Home / kisah rumah tangga / Setiap kali ‘bersama’ suami mesti saya bayangkan aksi dia ‘dengan’ betina tu – luahan isteri

Setiap kali ‘bersama’ suami mesti saya bayangkan aksi dia ‘dengan’ betina tu – luahan isteri

Setiap kali ‘bersama’ suami mesti saya bayangkan aksi dia ‘main’ betina tu  | Salam min…Last time sya de meluahkan prasaan tentang umh tangga sya yg bru dibina 18/8 kelmarin…memang hampir bercerai min..

tp sya mngalah wlaupun itu silap asben sya..sya mngalah sbb sya pkir sya bru berkahwin..inai pn masih merah..

sya pertahan kan umh tangga sya even asben sya de niat nak bercerai..dr sudut prasaan..sya syg suami sya min..

sya bercinta 13thn..tp xkan menikah seminggu da cerai..sya pujuk ati sya..sya mngalah utk selamatkan umh tangga sya..now da berbaik dgn asben sya..tp pe yg jd x bole sya nk lupa kan..

memang sya ketawa..hepi2 dpan dia dpan kwn2 tp kisah dia dgn betina jalang tu xpnah sya lupa..sya xleh sndrian..nti tringat..klo bersama dgn asben pn..

sya msti terbayang aksi asben dgn betina tu..allahu min..tiap kali teringat msti sya sebut nama allah dlu..sya xnk syaitan pngaruh pkiran sya..kdg2 stress min..kdg2 sya benci dgn suami..

sejak hal tu..bila bersama dgn asben..ibarat sya x rela disetubuhi nya..otak pkiran sya msti terbayang asben sya sedang bersama dgn betina tu..

bkn dgn sya..sya kerap nnagis bila sndrian..nangis sbb sakit ati..geram..marah..dgn cara nangis la sya rsa luah kan sume nya….

Ati istri mna x hancur min bila thu suami nya selama ni x pernah nk brubah..istri mna x rsa ibarat nyawa nk terpisah dr badan bila suami nya mngaku yg diri nya main dgn betina lain selepas diri nya sudah bergelar suami org..

bkn kawin da bertahun2..x min..18/8 kawin then seminggu nya tu kantol segala nya….Msalah skrg..bayang2 akso dorang xpnah luput dr otak pikiran sya..sya tekanan min..tekanan mental

bertabahlah wahai isteri sesungguhnya apa yang berlaku adalah satu ujian disini penulis kongsikan doa supaya saudari dan pembaca-pembaca blog ini amalkan

Doa Untuk Isteri Amalkan Supaya Suami Tidak Cari Lain Atau Curang..

Saudaraku, hingga kini, banyak suami yang selingkuh serta berniat untuk menikah lagi, hal ini tentu saja membuat kalangan wanita sangat khawatir. Mereka (ibu-ibu) khawatir, jangan-jangan suaminya tersebut, yang tampak biasa di rumahnya, ternyata punya selingkuhan dengan wanita lain.

Problem ini membuat banyak dari kalangan wanita yang meminta doa supaya suaminya itu tidak neko-neko (selingkuh dan kawin lagi).

Saudaraku, Memang betul jodoh itu di tangan Tuhan. Artinya Allah SWT. sudah menakdirkan perihal siapa jodoh kita. Akan tetapi Allah SWT. juga Maha Kuasa untuk merubah ketentuannya. Dan hal yang dapat merubah takdir atau ketentuan Allah SWT. itu adalah doa atau permohonan kita, karena sesungguhnya Allah itu Maha Pemberi dan Pengabul Doa.

Ada sebuah hadist dari Imam Hakim dan Turmudzi, diriwayatkan dari Abdullah bin Umar, bahwa Muhammad Rasulullah SAW Bersabda :

” Barangsiapa yang hatinya terbuka untuk berdo’a, maka pintu-pintu rahmat (itu) akan dibukakan untuknya. Tidak ada suatu permohonan yang lebih disenangi oleh Allah SWT dari pada permohonan (bagi) orang yang meminta keselamatan.

Sesungguhnya do’a itu bermanfa’at bagi sesuatu yang sedang terjadi dan juga yang masih belum terjadi. serta tidak ada yang dapat menolak takdir kecuali do’a (kita), untuk itu berpeganglah wahai hamba Allah pada do’a “}. (HR Turmudzi dan Hakim)

Berikut Do’a Untuk Istri Supaya Suami Tidak Selingkuh :

Wa alqoitu ‘alaika mahabbatam minni walitussna’a ‘alaa ‘ainii

Artinya:

” Aku telah Melimpahkan kepadamu (kalian) kasih sayang yang datang dari-Ku (Allah SWT.), dan supaya kamu diasuh di bawah pengawasan-Ku (pengawasan Allah SWT. “

Semoga dengan ke istiqomahan kita dalam membaca doa atau bacaan doa di atas ini, Suami Kita tidak tergerak hatinya untuk berbuat selingkuh serta menikah lagi.

Amin..!

PERHATIAN

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!