Home / kisah rumah tangga / Senang-senang je bini orang tu berzina dengan laki aku!

Senang-senang je bini orang tu berzina dengan laki aku!

Assalamualaikum min..aku nak tanye pendapat korang kat sni kalau suami kite kantoi berzina dengan bini org ape perlu aku buat ??..

aku speechless aku xtaw nk buat ape adakah aku xade perasaan??… Aku ad bukti min aku da screenshort wasap dorg..

Perlu x ak post kt sni ss dorg tu??dan melalui wasap dorg tu maybe dorg xkenal sgt pon n jrg jmp. tp ak xphm mcm mne yg bini org n laki ak tu boleh bhhbg n sng2 berzina, .

Bru smlm ak stalk fb prmpuan tu. cantik je orgnye,pkai tdg and mmg nmpk sopan.. Suami die pon ensem,anak 2 org comel jer..

n mlalui gmbr2 pon nmpk famly yg bhgia..tp ak xtw mcm mne yg bini org ni sng2 boleh berzina dgn laki org sdgkan die sndri dah ade laki.

Perlu x ak bgtaw suami die prngai bini die ni??Dorg berzina Ya allah.. Xder agama kah dorg ni..Ak xpham dgn dunia skrg ni.

dorg xpk dosa pahala ke min..ya Allah ya tuhanku hnya pada engkau aku memohon.. Berat sungguh dugaan aku ni min Hanya tuhan je la yg taw..

laki ak tu mmg gatal burit..Bknye ak xbg nafkah batin kat die pon min. Ckup aje.. Die pon kate servis ak ok xde mslah..tp kenapa die perlu berzina mcm ni min..

suami ak tu baik,smbhyg,nafkah zhir batin cukup,bapa yg pnyayg,and kami pon hepi xder masalah.. Tp kenapa die wat ak camni min..Allahu..-KRT

 

ANTARA RESPON NETIZEN
Mohd Sani Soid Bagitau jer dkt suami pompuan tu, tunjuk bukti semua, biar suami pompuan tu ganyang pompuan tu, kau ganyang suami ko… Setel…

Kamaruddin AriffinJgn main tuduh yg ppuan tu gatal..kot si laki tu bbuh ubat kepak dalam air..tak gatal pum bleh jadi gatal,saya ada sorang kawan mmg jenis suka main ngn bini org..dia bbuh ubat kepak..mengeliat ppuan tu,tudung tak tudung dah lepas tu,cair trus..pastu sayang trus kat laki tu..dia bukan nk kat laki tu jadi laki dia,tapi nak main je..hati2 kalau berurusan ngn laki,jgn minum pape air yg dia bagi.

MI Zain Zaman skg ni byk sgt da brlaku hal mcm ni.. Pasangan yg berzina sdgkn masing2 da ada suami isteri.. Cuma kantoi ngn x je.. ini fakta.. N Biasa kes2 yg brlaku tu kbyknn isteri2 org yg buat hal tu mmg cantik.. Jd utk para suami2 dluar sana.. Beruntungla klu isteri kamu dlm kategori biasa2 je.. Lbih bruntung klu isteri kamu tu x lawa.. Kn barang cantik ni semua org nak.. Psl llaki jgn ckp la.. Mmg pantang ada pmpuan nk bg.. Msti x tolak pnya.. Mula2 je mngkin acah2 suci xnk. Tp klu offer tu brterusan.. Ustad pn blh kecundang.. Apetah lg klu takat solat cukup syarat je.. Akhir zaman kn

Fifi Faramida Kalo aku jd ko..aku bgtau je kt laki dia…bio dorg rasa perit dr ko tgung sorg2..pasal laki ko tu napa dia bzina? padahal smua dah cukup..tu maksudnya ms zaman dia bujang..dia dah biasa berzina..bg dia tu dah jd makanan dia..lgsung xde rasa takut buat salah beso..sama gak yg bini org tu gak..dorg dah biasa buat sebelum bkahwen….cuba ko bygkan yg kita ni jenis Xbiasa bzina sebelum kawen..cuba pk nk buat mcm tu…mampus ko Xkan berani buat..dgn berdebo2 lg..dgn idup serba Xkena lg..tu baru bayangkan..kalo buat betul2 mau pengsan msa bjumpa..sb tu dlm islam dah tegaskan..jagalah maruah hanya utk suami n isteri shj..sb bile dah biasa bzina sebelum berkahwen..mg akan jd makanan dorg dlm benda2 yg keji tu…..jaga la maruah andaaa

 

 

 

 

PERHATIAN

VENDING MACHINE AIR KOPI PANAS DAN SEJUK DIJUAL DENGAN HARGA TAK MASUK AKAL KLIK SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!