Home / pelik / Seluar dalam awek student yang ada kekotoran dicuri dan dijual – 4 printscreen ini buatkan anda tak percaya

Seluar dalam awek student yang ada kekotoran dicuri dan dijual – 4 printscreen ini buatkan anda tak percaya

Seluar dalam awek student yang ada kekotoran dicuri dan dijual – 4 printscreen ini buatkan anda tak percaya | sebelum ini kita biasa mendengar kes-kes individu mencuri seluar dalam yang mungkin menjadi hobi mereka. Ada yang terkantoi dan diviralkan di media sosial agar orang ramai khususnya golongan perempuan berhati-hati.

Namun pernahkah terfikir, apa yang mereka akan lakukan dengan seluar dalam yang dicuri itu?

Sama ada disimpan menjadi koleksi sendiri, ada juga yang menjualnya secara terbuka di media sosial. Lebih teruk lagi, seluar dalam itu dijual dengan kotorannya.

“Barang baik, bau masih ada. Dari budak-budak student. Yang kuning-kuning itu kesan ori ye, jangan nak cakap admin buat benda bukan-bukan,” kata pengendali laman Facebook yang tidak didedahkan identitinya.

Apa yang mengejutkan, ada beberapa individu tampil bertanya tentang saiz dan mahu membeli seluar dalam tersebut.

“Boleh saya nak tengok picture seluar dalam dan harga serta size dan send ke WhatsApp saya 013-383793*,” tulis Ahmad.

“Dapat bau ni best ni, nak beli boleh?” tulis Danial.


Sementara itu di media sosial, netizen kesal ada individu yang begitu gersang sekali sehingga sanggup membeli seluar dalam berkenaan yang jelas dan nyata mendedahkan identiti mereka sendiri.

“Rosak mental budak-budak sekarang ni. Kesian beutl pemuda/pemudi harapan bangsa macam ni. Orang dah naik ke bulan, cari planet Marikh, kita masih begini,” tulis Azam.

sumber : thereporter.my

 

 

MAKLUMAN : VIDEO HANYA SEKADAR HIASAN

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!