Home / pelik / Selepas puas “Bersedap” baru suami sedar wanita yang ditiduri adik iparnya

Selepas puas “Bersedap” baru suami sedar wanita yang ditiduri adik iparnya

seks dengan adik ipar, tak sedar projek dengan adik ipar

Memang susah nak percaya pada awalnya perkara sebegini rupa boleh berlaku di dalam dunia ini. Tapi apa pun, ia sudah berlaku. Manusia adalah makhluk ciptaan tuhan yang begitu unik dan berbagai-bagai. Ada yang gelap, ada yang cerah ada yang tinggi ada yang rendah dan ada juga yang kembar. Kadangkala, agak susah juga untuk kita membezakan kembar ni, mana satu adik mana satu kakak atau abang.

Inilah yang nak dijadikan cerita pada hari ini, di mana seorang lelaki telah tersilap meniduri kembar isterinya iaitu adik iparnya. Apa pun, kejadian ini telah berlaku di Las Vegas (biasalah Amerika kan) di mana sepasang suami isteri dan adik si isteri terbabit telah pun pergi bercuti bersama-sama.

Pada malam kejadian, mereka telah pulang ke bilik dalam keadaan mabuk sebelum tragedi tersebut berlaku

Dalam kes yang berlainan kerana mabuk lelaki perkosa nenek berusia 100 tahun hingga mati

Seorang nenek maut selepas dirogol oleh seorang pemuda berusia 35 tahun di Raghunathpur, Uttar Pradseh, India.Dalam kejadian, mangsa yang sudah berusia 100 tahun didatangi suspek yang ketika itu berada dalam keadaan mabuk.The Indian Express melaporkan, mangsa turut dipukul oleh suspek yang dikenali sebagai Ankit Punia, selain pakaian turut dikoyak semasa cuba melawan dari dirogol.

Saudara mangsa yang dikatakan tidur di dalam rumah ketika kejadian tidak menyedari apa yang berlaku kerana mengalami masalah pendengaran.Penduduk kampung yang mendengar teriakan mangsa segera datang dan menyelamatkannya.

Ankit diserahkan kepada pihak polis, namun mangsa meninggal dunia di hospital.Jurucakap polis Prem Chand Sharma berkata, suspek akan didakwa atas tuduhan merogol, memukul dan membunuh.Walau bagaimanapun suspek dikatakan tidak mengaku bersalah dan mendakwa dirinya difitnah.

Jadi apa yang boleh dijadikan pengajaran di sini adalah, janganlah sesekali kita minum arak, kelak merosakkan kecerdasan akal minda yang telah dikurniakan kepada kita. Apabila larangan ini tidak diendahkan oleh manusia, inilah antara kesan-kesan buruk yang berlaku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!