Home / politik / selepas NAJIB disiasat tentang isu SRC,tiba giliran ROSMAH MANSOR memberi keterangan

selepas NAJIB disiasat tentang isu SRC,tiba giliran ROSMAH MANSOR memberi keterangan

SURUHANJAYA Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sudah menyerahkan notis memerintah kehadiran kepada isteri bekas Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor bagi membantu siasatan berkaitan SRC International, hari ini.

 

 

vidoe dari goggle

 

Menurut sumber,Rosmah perlu hadir ke Ibu Pejabat SPRM Putrajaya pada 11 pagi, Selasa minggu hadapan bagi memberi keterangan.Katanya, surat berkenaan diserahkan oleh pegawai SPRM yang mengunjungi kediaman bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak di Jalan Langgak Duta, 4 petang , hari ini.

Beberapa pegawai SPRM kelihatan meninggalkan kediaman itu dengan membawa sebuah beg yang dipercayai mengandungi dokumen yang diambil dari kediaman itu.Semua pegawai berkenaan meninggalkan kediaman itu pada 5.30 petang.

#kw Rosmah Mansor, SPRM-hmetro

respon fb

Jejai Rai Untuk dapatkan jawapan yg betul amik la buluh runcing cucuklah ditapak kakinya….

Norajiah Ibrahim Yes yes yes! Kita pun nak tau gak mana dia dpt duit banyak2 beli hermes birkin banyak2 tuuuu

Ali Baii Haa…sempat lagi trimmm rambut tu kak mah…rendah kan sikit jambul tu..jgn jawab mcm style kak mah bagi ucapan tu..takut pegawai xlarat nak tahan gelak nti…itu jelah pesanan teman tuk kak mah

Mohd Hazrin Bin Othman kesian kak mah … baru raya tahun nie nak berangan beg birkin , jam berjuta dgn baju liplap liplap … takot beraya baju oren jer lah dlm lokap hahahaha

Fatini Liyana Mesti dia jawab soalan sambil goyang2 badan goyang2 kepala..duduk tak diam..hehe. kan stail dia cmtu

Liana Aziz Goodluck rosmah..baca bismillah dulu jgn lupe..kalau tergagap2 nk jawab selawat byk2..inshaAllah mudah nk jawab soalan2 sprm nanti..

Foaziyah Gaung jgn pcya dgn kytaan dia ni apth lg dia ni ppuan.ppuan ckp berubah2 xsmpai 1saat blh berubah.mlm jumaat lps ada jiran aku gaduh dgn bini dia aku dgr kjp oh yes baby oh no baby.aku xtau yg mna 1 knytaan yg btl yes or no.

Sharif Deens Aku terimgat jaman diktator madey..tilam diusung kesana sini umtuk bukti..bdk2 wechet,twitter mane.tau semua nie..haha

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!