Home / kisah rumah tangga / sekian lame aku membela seorang perempuan yang bergelar SUNDAL.jangan sesekali kangkang dengan jantan lain

sekian lame aku membela seorang perempuan yang bergelar SUNDAL.jangan sesekali kangkang dengan jantan lain

Assalam admin..arini aku dh bercerai dgn bini aku setelah sekian lame aku membela seorg perempuan yg bergelar SUNDAL..kepada isteri2 di luar sne..jgn sesekali kangkang dgn jantan lain..buruk akibatnye..dh setahun aku bg dia peluang tp x pernah nk berubah..dah 2 kli aku bg dia peluang..dan satu lg aku x pernah abaikan tanggung jawab aku sbgai suami n ayah kpd ank2 aku..skrg ank2 ade dgn aku min.. harap2 ade sinar kebahagian lepas ni..harap admin siarkan luahan aku ni..tq admin#sekadarluahan

 

 

 

Firdaus Shakirin Insyaallah, ada sinar tu…kena ambik pengajaran dr apa yg berlaku, muhasabah blk diri, tgok blk kekurangan atau kelemahan awk dlm menjadi seorang suami sehinggakan dia berlaku curang terhadap awk…Semoga semuanya baik2 belaka…

Ayu Harun sy kenal sorg pmpuan cmni… pakai tdung labuh ala2 ustazah ajar budak2 kt tadika swasta kt SELANGOR.. bini org die main dgn laki org… ada bukti bagai… then bekas suami die cerai die, tutup aib die lps tu die bleh plak cerita kt kwn2 die, die cerai dgn x laki die sbb x die hisap dadah abai tanggungjawab… alahai…manusia… tp xsemua isteri camni.. jgn anggap isteri semua cmni… ramai jgk isteri yg jaga maruah suami.yg takutkan azab Allah..

Chonk A-chong Xpe bro kami paham.. Sama jgak mcm post td.. Siap rakam lg smpai msok tumblr.. X rugi pon lepas kn betina2 mcm ni.. Aq sendiri pernah lalui.. Percaya la lepas dah tinggalkn kita akan rasa lebih tenang.. 1 hari nnti klaw dia dtg cari balik.. Jgan peduli kn dia..

Suesana Basri Kesiannya..semoga awk dapat jaga anak2 sebaik mungkin..jangan jadi mcm maknya..hidupkan lah agama di dalam rumah..ajar anak2 solat sejak dr kecil..perbanyakkan baca Quran..tak semua isteri mcm tu..yg solehah lg ramai

Nur Lya Umar Xsemua kaum lelaki itu jhat.. Dan xsemua kaum wanita itu baik.. Bila nafsu mngusai akal dan fikiran, mulalah zina dan maksiat dijadikan halal.. Kepada saudara, moga ada kabahagiaan buat anda slepas ini.. Dan kpda jandanya, bertaubat la.. Pd makcik pakcik bwang, xmau la nk kecam sgt.. Takut kain sendiri terkoyak, malu nanti

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!