Home / semasa / sejak isteri mengandung nie asyik senyap je,walaupun saya bagi hadiah set barang kemas

sejak isteri mengandung nie asyik senyap je,walaupun saya bagi hadiah set barang kemas

alam admin hide profile ye..terima kasih
Aku tak ade masalah rumahtangga cuma aku nak minta idea k0rang semua mcm mne nak bagi isteri aku nie hepi dan senyum sejak die mengandung nie asyik senyap je.

 

 

 

Mood pun berubah2. Die nak makan semua aku cari min tapi die tak suka bercakap senyap je. Raya baru ni aku hadiahkan set barang emas pun tak hepi hanya cakap terima kasih senyum tak jugak. Tapi semua keje umah isteri aku setelkan. Die masak aku tlg basuh pinggan tolong lipat baju tolong kemas rumah tapi die tak hepi mcm dulu min. K0rang yang baik hati ade idea tak utk bagi isteri aku senyum hepi ketawa

 

respon fb

A’biey Vishen Ilusi cer duk bincang bbaik ngn isteri tu,tnye knp die jdi cmtu..msti ade something..kkdang kite x tau dn x nmpk d mana ksilapan kite,yg bole buat psangn terasa..wlaupn kite rse kite x de buat salah..nk plak bile time pregy ni,emosi x mnentu..bnda kecik pn bole jdi isu..tiap msaalah msti ade pnyelesaian nye..

Mimi Rosli Biarkn je.. Awk pulak jd pendiam mcm bini tu.. Nti mesti bini tnya awk npe diam.. Xbelikan kfc ke.. Xbasuh pinggan ke.. Haa time tu la bru dgr dia bercakp kan kan

Susilawati Rizal Saya pernah mengalami hal itu masa mengandung anak pertama,saya diam malas cakap sebab saya ada ketakutan ketika melahirkan tu sakit.

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!