Home / kisah rumah tangga / Saya pernah la cuba berkemban, pakai tuala dan baju seksi tapi suami buat tak tahu je.

Saya pernah la cuba berkemban, pakai tuala dan baju seksi tapi suami buat tak tahu je.

Assalamualaikum…Saya baru kahwin 8 bulan dengan pilihan keluarga. Sepanjang 8 bulan ni suami saya hulur duit nafkah 2 kali tapi dia tak pernah sentuh saya. Saya pernah la cuba berkemban, pakai tuala dan baju seksi tapi suami buat tak tahu je. Kadang-kadang bila saya buat macam tu suami akan peluk saya masa tidur

 

hiasan xde kena mengena dengan cerita

 

 

Saya stress bila pergi mana-mana orang selalu tanya dah ada isi ke belum. Suami cuma diam je bila orang tanya, saya juga yang nak kena jawab. Ikut hati nak je jawab macam mana nak ada, rasmi pun belum.Suami saya ada seorang kawan baik lelaki. Mereka memang rapat sebab kenal dari kecil. Yang buat saya kecil hati bila saya nak sambut hari lahir dengan dia, dia menolak sebab dah janji dengan kawan baik nak sambut sama-sama. Dia siap beritahu memang tiap-tiap tahun dia akan sambut hari lahir dengan kawan baik dia tu.

Agak-agakkan ada kemungkinan tak yang saya ni berkahwin dengan gay? Manalah tahu kot-kot dia kahwin dengan saya sebab nak tutup kelakuan dia.Kalau suami bukan gay, tolong ajar saya macam mana nak tackle suami sebab saya dah habis idea. 😭😭

respon fb

Puan Nor Sakinah Maaf ye dik. Kemungkinan besar dia gay. Laki normal biasanya jarang la nak sambut birthday sendiri dengan kawan. Kadang birthday sendiri pun diorang tak sambut. Lagipun mana ada kucing tolak ikan depan mata. Cuba lah slow talk minta dia terus terang. Tak pun cari bukti. Tengok macam mana cara dia layan kawan dia tu. Kalau cara layan lembut semacam tu jaga2. Sebab laki ni kalau dengan kawan2 diorang jenis bahan membahan.Kutuk mengutuk ada la. Kalau bukan gay cuba doa minta ALLAH lembutkan hati dia untuk cuba sayang awak.

Mohd Sopian Salleh Lelaki normal tak adanya nak sambut birthday kawan lelaki bagai… apatah lagi kalau dah kahwin…

Lelaki normal, jgn kata sehari slps kahwin, sebelum kahwin pun dah nak terkam tp ingatkan dosa, sabar dan lps kahwin on terus….

So lain pada 2 keadaan di atas, suami puan adalah tak normal.

Gay ka tidak, sy tak mahu komen apa2…
But sbg isteri puan ada hak dan cuba tanya dirrect, atau minta je ; malam ni sy nak ! Cakap je gitu. Tengok apa akan jadi, apa alasan dia

Nabilah Zulkifli Kwn baik ak mcmni la kena..sbijik..cume laki dia sentuh skali 2kali jerk spnjg nikah..nasib baik dpt ank..lps dpt ank mmg xsentuh lgsg..allah nk gerakkn aty dia..dia kemas umah abes2 sume bilik dia kemas skali tu tjupe fon..cas2 buka tgk suami dia gay..msj pelik2 dlm tu..kwn ak tu terus bw hal ktengah lah..dia pun same gak kawen ats pilihan kluarga..skrg dia da bahagia dgn ank dia..suka tgk dia skrg..xde sedih2 lg xde dok pk knp laki dia cmni..

Arfian Fadzil Pakcik yg lelaki sejatini pun jam baca kau punya cerita dah bergetar tulang rusuk..suami pn tu dah songsang nafsunya…mmg susah nak ubah..sbb benda camni dah melekat dlm fikiran dia..cubala pujuk suami rujuk ngan doktor pakarjiwa..itupun kalau dia nak berubahla..

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!