Home / kisah / saya nak bercerai sebab dah 10 tahun suami hina p2yudar@ kecik

saya nak bercerai sebab dah 10 tahun suami hina p2yudar@ kecik

Assalamualaikum admin dan warga krt.tlg siarkan dan hide profile saya.saya dh berkahwin hampir 10 tahun.tiga hari lepas saya bergaduh dgn suami saya puncanya kami tgh tgk cerita mat salih..suami saya cakap besarnya t***k dia..sedap nya kalau bsr mcm tu.saya marah kat dia saya merajuk.dia dtg pujuk tp saya tolak dia pakai kaki.masalahnya dia selalu kata yg saya ni kecik..sblm bergaduh tu saya blk kerja jauh2 penat2 dia dtg kat saya pegang dia kata ek eleh..

 

 

 

saya sabar lagi.tp bila ckp mcm tu kt pelakon dlm tv tu saya jd sensitif sangat.saya rasa malu rasa dia hina saya.bkn sekali ni je tapi selalu dia kata saya kecik2..masa dkt berbuka saya ke dapur nk buat air then saya wat muka masam merajuk kat dia tapi dia memgamuk.dia baling ais habis berkecai atas meja.

dia kata buat muka mcm babi lah beruk lah.saya jawab balik smbl nangis knp hina saya kata kecik tp tgk prmpn dlm tv tu kata besarlah sedap lah.saya ni dh beli mcm2 produk tp menjadi.saya ckp ni semua ciptaan Allah jgn hina ciptaan Allah bukan saya minta.dia ckp dia bergurau je then dia mengamuk dia kata ckp mcm tu benda kecik pun nk buat muka.dia terajang meja yg ada juadah berbuka tu habis semua jatuh bersepai.makanan tu saya beli sedih beli mahal2 tp dia buat mcm tu.dia patahkan kerusi dia terjang kipas dia nk baling tv.ni dh 3 hari saya x bercakap dgn dia.

saya mls nk bercakap dgn dia biarlah dosa pun.saya tgk dia mengamuk jahanamkan harta benda dan makanan lg tawar hati saya dgn dia..dia ckp muka mcm babi saya tambah sedih xde hati dkt dia.saya dlm pikiran nk bercerai je.nk tukar tmpt kerja.raya ni saya nk beraya balik rmh mak saya bwk anak 3 org sepatutnya giliran kg dia thn ni.tp saya nk bercerai.saya nk tanya lah pada suami2 dlm ni penting sangat ke payudara besar ke kecik.kalau saya bercerai dn kalau akn kahwin lg mungkin ke akan ada masalah yg sama.suami duk perlekehkan kecik lah apalah.sekian..tq admin dn warga krt

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!