Home / kisah / saya mengandung 6bulan tetiba ngidam nak mancing,.alih2 dia bagi saya set mancing budak2

saya mengandung 6bulan tetiba ngidam nak mancing,.alih2 dia bagi saya set mancing budak2

assalam min

ni cerita siang tadi. kami kawin 10tahun,anak 3.. sekarang saya mengandung 6bulan.tetiba ngidam nak mancingπŸ˜….
suami jenis tak banyak cakap,tapi cuba tunaikan apa yang kami anak beranak inginkan jika dia mampu…walaupun tak berjanji.

asar tadi dia balik masjid lambat,ingatkan ada kenduri..alih2 dia bagi saya set mancing budak2 tu min😭.. mangis makkkk!!! dia boleh kata
‘ni aku belikan set mancing untuk ko.mancing la puas2.nak tergolek ke,nak mencangkung ke..gasak ko ler. jangan nanti baby keluar,tangan dia dok menghayun2 (siap buat isyarat orang mngail dapat ikanπŸ˜†)’ anak2 pakat seronok,dapat mainan sorang satu min!πŸ˜… 4 set sekali dia borong.

malam ni dia slow talk dengan saya,katanya dia bukan xnak bawa saya mancing.tapi keadaan tak sesuai,dengan anak2 yang melasak..dengan kes2 yang banyak melibatkn air pun banyak.yang hilang di laut..yang lemas di kolam..yang jatuh di sungai. ye,saya pun setuju dengan penjelasan dia. saya balas balik
‘tapi tu la,apasal bli time budak dah naik skolah?tak syok la mancing sorang2.. esok kita mancing sesame πŸ˜† ‘

*perkara biasa panggilan ko,aku πŸ˜† bila berseloroh/sembang bagi kami.
*panggilan manja utk masa dan keadaan tertentu

Fiona Sylvester Abell Klu mgidam pelik lbh baik jgn sebut…pendamkan..kita pun tahu bnda tu kita x boleh buat..sya pun mgandung skrg..bila sya mgidam benda yg belum musim nyer @ mgidam benda yg pelik mmg kita x boleh buat msa mgandung..bgus diam kn jer…tu pendapat sya lah…

Zulaika A. Bakar Adui.. Haha.. Aq pon trigin nak pi memancing ngn laki aq…lagi2 dkt ngn umh ni byk pulak kolam mancing.. πŸ˜….Tpi lupakan dlula hasrt tu… Xterpikir plak mncg mainan tu.. πŸ˜‚πŸ˜‚ Zubaidah A Bakar Mohammad Ridwan Jamaluddin

Hadi Alloy Bagus cara berfikir suami awak tu.dia fikir buruk dulu dari baik.maksudnya,dia tak nak dlm seronok nanti ada benda buruk berlaku.tp kalau darurat sangat nak mancing,suruh suami beli ikan hidup pastu bubuh dalam kolah mandi.awak.mancing la dalam kolah kat bilik air tu.lagi seronok kalau ada teman untuk mrmbawang sambil memancing..

Remy Black ada byk tmpt mancing kolam
kalau tkde pegi lah kt mana2 jambatan tue boleh jer mancing asalkan dpt tunaikan ngidam sis tue byk tmpt yg tk berbahaya utk mancing nie sis ngidam mancing kann bkn nk mancing smp satu hari satu mlm pun …

Luna Shaa Hahahahahaha… ok lah tu sis dia bg jugak lah sis memancing… lepas lah kempunan… adoiiii tergelak aku bc kesah ko ni sis…. mujur ko pon blh layan… takpe nti ko mancing berdua dgn laki ko… aku doakan urusan ko nanti dipermudahkan… in shaa allah

Aniza Niza hahaa..sweet..semoga kekal ke ahir hayatπŸ˜‚..jp ag mesti ad mkcik bwang jeles ngok org life org bahagia..dy xbahagia.ok bye!

PERHATIAN

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!