Home / pelik / saya masih bujang dan ada hobi pelik suka cium mulut kucing dan bau bontot sendiri,anehkan

saya masih bujang dan ada hobi pelik suka cium mulut kucing dan bau bontot sendiri,anehkan

 

salam admin dan bujang sekalian korang ada x perangai mcm aku ni?saje je la nk tanya dlm ni kalau2 aku ada geng..sape kat sini suka bau mulut kucing?haha mcm pelik sikit tapi aku suka la…aku ni ada tabiat sikit..suka hidu petrol..bau jalan tar lepas hujan..bau sabun basuh..bau bontot hahaa jgn gelak ek..sorry kalau annying ..korang ade x yg hobi pelik2 cm ni??

 

respon fb

Sharen Nursharena Kita geng. Tapi kalau mulut kucing tak. Aku suka bau perut kucing. Hahaha. Petrol thinner hujan tanah ridsect cat marker pen liquid. Heaven gila bau dia.

Izan Rizan Ishak Kalau kucing aku (pic dp ni) tido sebelah aku, aku suka angkat tangan dia bau ketiak dia. Takda la bau busuk pun…tp sbb aku kdg2 letak bedak baby kt ketiak kucing aku, jd bau mcm baby ja kt dia. Hahaha 😂😂

Puan Zuera Pink Semoga awak berjodoh dengan suami yang kuat kentut.. Boleh la selalu cium bontot suami sambil menghidu harumnya bau kentut 😂

Incik Pojie Aku pn ada hobi pelik2 jgk..aku suka bau ketiak mak cik jiran sebelah rumah aku ni..tk tahu la knpe..agak2 berdosa tk aku bau ketiak bini org??
Ketiak mak cik jiran sebelah rumah aku ni..sebatu blh bau..blm lagi dia buka mulut..harum semerbak bau bawang..hahaha..

Riz Yoshida Bau bontot ? Maksud dia ni korek2 pastu cium ke ?

Aduh , berat nanang

 

Mulut meow bau ikan hahaha..sume yg ko ckp satu je aku suke bau tar jln lepas hujan

Nur Hawanis Asni Aku suka sentuh hidung kucing pakai kaki ..aku takot 1 hari nanti org snap and viral.. Depa igt aku sepak meow walhal aku sentuh je. Aku snggup bukak kasut bg kaki aku kena hidung meowwwhurmm

Firdaus Dauz Gam kau suka hidu x? Kalau suka maybe tu normal, efek lepas hisap gam. Tapi yg kucing tu aku suka gak. Paling sedap cium bau kucing yg baru lepas beranak. N suka cium bau tudung pompuan walaupun busuk kekadang. Kahkah.

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!