Home / kisah rumah tangga / Saya dah berumahtngga hampir 21 tahun,10 tahun suami curang dan xbekerja

Saya dah berumahtngga hampir 21 tahun,10 tahun suami curang dan xbekerja

Assalamualaikum warga krt
Sy dh brumahtngga hmpir 21 thun dkurniakan 5 chyamt..wlau demikian msallah umh tngga sy x prnh aman..suami slalu bt prangai yg pling terbaru dgn perempuan sme yg kantoi 10 thun lalu..rp2nya mereka msih bhubung dlm diam dl dh bjnji nk move on tp rpnya tdk..

kali ni kntoi dan sy bncg dgn suami mntk lpskan sy sbbnya xde guna lau ht dia msih kat pempuan tu..tp suami xnk sbb syg kan ank2 dan umh tngga dia berjanji nk lpkan pempuan tu tp apa yg sy nmpk dia x brubh jgk mgkin mesej atau jumpa pempuan tu sy x nmpk tp dok lyn cerita lucah dlm hp taip nma pempuan tu sy nmpk..sy skit ht sgt dia x prnh hrgai sy yg brsusah pyh slama dia x kje ni dh hmpir 2 thun krana kmalangan dtmpt kje..dgn tido x ckup bpanas bhujan sy rela demi ank2 dan umh tngga..wlaupun pndptan x byk tp utk utk mkn minum dan blja ank2 in sya allah sentiasa ada..tmbahan ank sdg bljr di universiti dan 2 org msih kecil..

respon fb

Puteri Hanis Masalah2 pun pump smpai 5 gak noh.. xpela cmni, tpulang pd hang la nk trima ke x.. klau org len yg cerdik bijak dah lama angkat kaki..
Sorry laa alasan ANAK da tak relevan laa zaman nowdays.. klo syg ank la tglkn jntn cmtu.. paham2 la da lama bhubung kita xtau apa di buat.. paham ke dok.. ada akal pakai.. ada otak fikir

Spek Mata laki mcm suami puan tu suami tak guna
Berhubungan dengan ajnabi
dia sebagai ketua keluarga dalam keluarga islam patut lebih tahu menjaga keluarga
bukan g berhubung dengan perempuan yg bukan mahram tu

Fatemah Zahra 21tahun kawen wow bukan nya cerita setahun dua. makin berusia perkahwinan makin lain dugaan nya. Puan di duga dgn suami yg tidak bekerja selama 2 tahun. maybe mslh kewangan tambah pulak laki buat peel hawau berperempuan pula. dasar x sedar diri kan. Puan suh je la dia kawen dgn perempuan tu dan maybe dah masanya Puan buang sampah ke tong sampah. tak yah la kitar semula Puan.

Anna Leno Redah jea sis…lagipun anak dah besar..besar…doa bebanyak..semoga allah lindungi sis dari segala penyakit..insyaallah bila laki sis dah penat…air kat lutut dah kering nanti…sok..sok dia bertaubatlah sis…

Ridzuan Abd Rahim 5 tu dlm keadaan terpaksa.. cuba kalau rela? hahahahaha

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!