Home / kisah rumah tangga / saya berdoa selalu semoga alah mengandung dapat dekat suami

saya berdoa selalu semoga alah mengandung dapat dekat suami

Salam…
Saya surirumah..ada anak sorang setahun…sekarang tengah mengandung 2 bulan…alahan teruk tahap x leh masuk dapur..xleh masak..xleh makan nasi…semua x leh..naik rimas saya ..tapi suami sikit pon x faham…
Minta balik kampug x bagi..alasan rindu anak…

padahal takut baju2 dia xde orang basuh… aku kebuluran min… nak masak xboleh…anak stahun ari2 makan telor ..tu pon pakse masak smbil muntah2… saya x minta pon alahan macam nie… suami kerja pagi sampai malam…malam baru dia tapaukan makanan … malam baru makan..tu pon makan keluar balik… saya stress min…stress anak merengek lapar… saya x faham kenapa perangai suami sikit pon x kisah min… ape nak buat…saya jenis pendiam.. A kata dia A lah..

 

.tapi bila dia kerja saya menangis stress… salah saya ke mabuk bila pregnen ni… rase nak lari je .tapi kampug jauh…😭😭😭😭😭 tengah kebuluran dan anak meyusu badan lagi…tinggal kulit dengan tulang je…nak keluar beli makanan duit xde..badan pon x berdaya… Ya Allah..azab er kawen nie… saya rindu zaman boleh buat semua benda dulu….

komen nitezen krt

 
Yusnita Akif Zara Azmi ni aku bg tips, pagi laki ko kluar umah je,ko tegak kt pintu tadah kn tngan ,ya allah pindahkn la alahan aku ni kt suami aku biar dia rs apa yg sy rs ni..

dinda Umie Sue Tt duk mne..lau kat kuantan pm..leh sy p anta makanan…org mngndung ni mcm2..lagi2 baru 2’3 bln tgh alah teruk..sy ank sulong xleh tgok warna merah..pasti muntah…balik umah bkak grill ..muntah sbb cat n karpet warna merah..last2 karpet baru beli bngkus anta umah mak..cat suami tuka kaler putih….ank no 2 xleh bau tomyam..cnfirm muntah….

Fiza Mohd Azmi ustaz kazim bagi petua… baca ayat kedua terakhir surah yassin… innamaarodasyaian anyakulalalukun…berhenti dan doa kat allah ya allah hentikan alahan aku ni ya allah…doa n mntak dgn yakin…pastu sambung fayakun….

*blh mntak mcm2 doa xsemestinya alah jer…doa mntak lembut hati suami ker… anak degil ker…mcm2 lah… tp mestilah yakin pd Allah 200%.

Dinie SD Awk xkesian ke kt ank….sy pn prggy..tp kalu xleh msk hjg mnggu ajk suami g bli brg2 mknan ank cm biskut..roti….cococrunch….sedia selengkap nyaa…..kesian ank tu….

Rizal Rodzuan Dik, skrg dah byk kedai mkn yg buat delivery mcm kfc, mcd, foodpanda dsb, try google tgk ya. Utk kanak2 pun ada bubur nasi boleh delivery. Lps ni ko doa byk2 biar laki ko pun dpt alahan sama, lps tu ko kutuk kaw2 oh jgn lembik sgt sy yg mengandung kan biar laki ko ada akal skit.

Siti Syuhada Sue Slim Pergi klinik jumpa doktor.nnti doktor akn bg ubat thn muntah.ubat pening dn.vitamin.jgn trus d layan alahan tu.nnti baby lemah x sihat..sy dl lg la truk.lps g klinik swasta dia bg ubat.alhamdulillah blh buat kj dn blh mkn..ingt jgn ambik ubat farmasi.

PERHATIAN !

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!