Home / kisah rumah tangga / Rumah penuh dengan sawang , sampah keliling rumah , kotor sana kotor sini , berus gigi berkongsi

Rumah penuh dengan sawang , sampah keliling rumah , kotor sana kotor sini , berus gigi berkongsi

Saya ada anak baby lagi bila cium mesti cium dimulut baby lepas tu berbau busuk sangat Nasib baby tu tak reti nak menghidu lagi..Assalamualaikum min. Mohon hide profil saya nak luah perasaan macam mana ye nak buat dengan mertua yang perangai macam budak2 umur dah 41tahun tapi entahlah. Payah jugak yg dapat mertua yg sangat2 pentingkan diri sendiri.

Suami sendiri pulak lebih dengar cakap mertua berbanding isteri sendiri. Asal isteri bercakap suami akan mengamuk macam orang gila. Tak nak langsung dengar cakap isteri. Apa yg perlu saya buat ye? Ha lagi satu makcik pakcik bawang bukan aku taknak balik rumah mertua aku tapi aku tk tahan. Rumah penuh dengan sawang , sampah keliling rumah , kotor sana kotor sini , berus gigi berkongsi saya selalu jugak kemas rumah mertua tapi bila kemas jadi balik macam mana ye nak buat?

Selalu bergaduh dengan suami bila ajak balik sana. Bukan tknak. Tapi memang betul2 tk selesa. Dengan mandi sekali sehari. Allah. Hm. Saya ada anak baby lagi bila cium mesti cium dimulut baby lepas tu berbau busuk sangat Nasib baby tu tak reti nak menghidu lagi. Tapi apakan daya tak kan nak halang. Apa patut saya buat ye min. Sekarang ni saya terasa hati sebab mertua selalu panggil suami tolong dia buat kerja atau kemana-mana saja. ayah mertua ada lagi , adik beradik suami lelaki ramai tkkan nak suruh suami saya jugak. tu yg saya tk faham.

suami pung tkde masa untuk isteri dan anak. pagi dah keluar cari rezeki balik malam. pagi keluar anak tidur lagi malam balik anak dah tidur utk malam pulak. hm. bila cuti tk kerja ada je mertua call suruh balik rumah dia tolong hantar kemana-mana atau tolong dia buat kerja. macam mana ye pakcik makcik bawang. stressss

Kisah rumah tangga

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!