Home / politik / Rampasan barang emas Rosmah RM 1 Bilion, Hasmah juga terima hadiah tersebut – Saiful Bahari Baharom

Rampasan barang emas Rosmah RM 1 Bilion, Hasmah juga terima hadiah tersebut – Saiful Bahari Baharom

Rampasan barang emas Rosmah RM 1 Bilion, Hasmah juga terima hadiah tersebut – Saiful Bahari Baharom | dulu kini selamanya sentiasa bangang itulah kata-kata netizen kepada aiful Bahari walaupun polis merampas barangan emas & peribadi bernilai RM 1 Bilion ringgit tetapi mmanusia spesis ini masih jilat sampai licin patutlah UMNO kalah kerana daripada pemimpin hinggalah ke penyokongnya bangang yang tiada kesudahan

video sekadar hiasan dipetik youtube baca artikel penuh di bawah

menerusi page Saiful Bahari Baharom beliau mengatakan Tun Siti Hasmah juga turut memenrima hadiah seperti tersebut ikuti printsceen di bawah

Saya tahu DS Rosmah memang ada menerima set barang kemas dari Raja-Raja Timur Tengah dan Brunei.Saya juga di maklumkan bahawa Tun Dr Siti Hasmah juga ada menerima hadiah-hadiah sebegitu.

Permaisuri-Permaisuri Raja-Raja Melayu juga ada menerima hadiah-hadiah barang kemas.Isteri-isteri Menteri juga menerima hadiah barang kemas.Tetapi sebanyak mana, berapa set jumlahnya dan nilai hadiah-hadiah tersebut, wallahuallam.

Di USA, hadiah-hadiah resmi yang di terima oleh Presiden dan Wanita Pertama perlu di isytihar dan di daftarkan dan mereka tidak boleh menyimpan hadiah-hadiah tersebut. Hadiah-hadiah resmi itu di simpan oleh sebuah agensi di Washington.

Saya tidak pasti sama ada Malaysia mempunyai peraturan sepertimana wujud di Amerika Syarikat.

Orang biasa pun, kalau dapat mengadap Raja Perempuan Perlis, Raja Perempuan Kelantan (dahulu), kalau orang perempuan, memang akan dapat seutas gelang atau rantai emas.Itu memang dah adat kebiasaan.Saiful Bahari Baharom

ANTARA KOMEN NETIZEN PENYOKONG SETIA SAIFUL BAHARI

Lina Amin jika zaman 1998 angkat tilam dijadikan bukti..zaman 2018 angkat bag tangan dan barang kemas dijadikan bukti..watak utama orang yang sama,..mangsa orang yang berlainan..Zaman 2038 angkat apa pulak

Sumayyah Mohd Marzuki Nak tengok antara hadiah untuk Tun Siti Hasmah? Bayar RM3 dewasa dan RM1 kanak2 ke Muzium Perdana di Langkawi. Dan berjalanlah keliling tengok berapa banyak hadiah yang diberi. Lepas tu ambil lah kalkulator 12 digit yang selalu dok bawak keluar masa nak kira berapa banyak GST dah mentekedarah duit ‘rakyat’ dan tengoklah berapa sen nilai hadiah untuk Tun Siti Hasmah.

Wan Nuraihan Kalau begitu, maka semua isteri pembesar negara kenalah declare hadiah yang mereka dapat. Alang-alang nak telus

Mohamad Yusop Ini lah malaysia baru No komen.. Bosan jiak knk tok ada kes polah PC.. Siasat k mahkamah.. Dah salah bok polah PC.. Klk x juak ada dakwaan.. Sampai bila camtok.. Imdb lok madah dah ada 1000 bukti.. Hgg knk tok madah terlalu susah ada dakwaan hgg kini.. Polah dakwaan dolok.. Lom ada dakwaan dah molah PC seolah dah bersalah..Lom da dakwaan pa pa riuh satu malaysia.. Ini kah cara keadilan d malaysia ..tegak keadilan dahulu dah ada bukyi d mahkamah baru rakyat terima berita sahih.. Harap kerajaan lbh telus lah pada rakya

Ann Fardan Kalau nak bising pasal harta2 mewah Najib alahaiii… Sgt x releven… 9 tahun Najib jd PM baru je dpt kumpul harta bernilai 1 billion…tapi Najib tinggalkan negara dengan rizab bank sebanyak RM 430 billion…saham2 glc naik untung… Gaji rakyat makin tinggi…bantuan rakyat berlambak2….

Tapi ada org tua tu 22 tahun sakau habis dari selatan sampai sabah sarawak… Anak cucu cicit yang belum keluar perut pun dah siap ada harta… Proksi2 dok pegang harta dia punyala ramai seluruh dunia… Hartanah2… Emas2… Intn berlian.. Ladang2 kuda.. Jet2 pesawat semua harta dia atas nama proksi…

Sb dah x tahu nak simpan mana… Belum kira anak cucu dia punya harta lagi… Saham2… Business projek dlm dn luar negara… Tak campur jumlah berbillion kerugian negara tanggung dengan segala projek yg di bail out kerajaan pasal kroni dia… Tapi dia tinggalkan negara dengan rizab Bank negara hanya sekitar RM 30 billion dan rakyatnya masa tu masih lagi dengan taraf gaji miskin tegar 400 sebulan….soalan saya siapa yg rompak siapa ni??

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!