Home / kesihatan / Perempuan melayu paling mudah diperbodohkan oleh founder kosmetik sampah & kaki penipu!

Perempuan melayu paling mudah diperbodohkan oleh founder kosmetik sampah & kaki penipu!

Perempuan melayu paling mudah diperbodohkan oleh founder kosmetik sampah & kaki penipu!| Ramai kaum wanita ingin cantik sanggup buang duit ribuan ringgit demi kelihatan cantik, anggun menawan. Mereka sanggup buat apa sahaja sehinggakan terguna produk sampah di pasaran.

video sekadar hiasan baca ratikel penuh dibawah jangan lupa sebarkan kepada yang lain

menerusi page Khairul Yoi sekali lagi kongsikan tektik founder yang menipu dan kaki belit yang sanggup menjerat  wanita melayu untuk membeli produk kecantikkan mereka tetapi mereka sebenarnya melakukan suntikan bukan memakan produk yang dijual ini petikan status Khairul Yoi

Founder Kaki Penipu !Siapa lagi nak menjahanamkan melayu kalau bukan melayu sendiri. Dan siapa lagi yang nak jadi bangang kalau bukan melayu jugak. Founder penjahanam ngan melayu bangang memang tak dapat dipisahkan. Semuanya kaki injection, pakai produk mahal2.

Ni baru sikit, ada lagi berpuluh2 founder buat injection untuk putihkan kulit. Lepas tu kluarkan produk sendiri dan cakap diorang guna produk sendiri. Kepala hotakkau. Dan berduyun2lah manusia akal kat kepala lutut pergi beli sampah2 ni. Muka barai nanti tanggung sorang2, founder apedehal. Hasil klepet duit korang dan baraikan muka korang kan ada, boleh buat injection lagi. Pastu tayang kereta mewah, bercuti kat eropah, beg Bijan, Gucci, Prada, yada yada yada.

Pastu ada pulak lagi sekumpulan manusia jenis jilat tak kering, kipas tak mati. Tak habis2 ngaan alasan “melayu kena support melayu”. Dengan segala hormatnya, sila pergi meninggal.

Image may contain: 3 people, people smiling, text

Lepas injek kasi melepak, dia kuarkan beauty serum bagai. Sape kena tipu? Pengguna bodoh – khairul yoi

 

Image may contain: 1 person, text

Lepas injek bagi putih, kluarkan skincare pulak. Siap jadi duta produk Pink Lady. Tapi boobies dia kembang kempis ikut hari. Kekadang mengembang, kekadang mengempis. Ada stokin lebih nampak padat lebih. Siapa kena tipu? Pengguna bodoh jugak kena tipu

 

Image may contain: 1 person, smiling, text

Yang ni pulak pergi klinik hana buat whitening treatment. Lepas tu kluarkan supplement pemutih sampai budak baru tumbuh gigi pon boleh consume. Yang beli sape? Pengguna bodoh yang beli

Image may contain: 2 people, closeup and text

Yang ni terang2 buat plastic surgery dari atas smpai ke bawah. Dia sendiri pon fake. Jual pulak produk skincare JANGAN MENGATA. Sape beli? Manusia bodoh pegi beli

 

Image may contain: 1 person, smiling

Yang ini terang2 mengaku buat pembedahan kat Thailand. Tiba2 kluarkan produk jubo montok. Kemudian mengaku guna produk sendiri. Siapa beli? Pengguna bodoh lah beli

 

Image may contain: 1 person, closeup

Yang ini iman naik turun naik turun. Lepas jadi pondan jadi laki balik. Pastu tak tahan tengok sajat ngan riz ulala makin kebabom dapat viral dia pun tak tahan. Pegi pasang smula tetek. Tetek masih senget belum sembuh operate dah buat supplement rebranding lagi. Siapa beli? Yang bodoh la beli

 

Image may contain: 3 people, people smiling

Yang ini apesal tak guna produk sendiri? Siapa beli? Yang bodoh jugak beli

 

Image may contain: text

No automatic alt text available.

ANTARA KOMEN NETIZEN DARI PAGE TERSEBUT

Khai Nadia kenape melayu selalu petik pasal. ha ni la nk menjatuhkan bisnes melayu. jgn ckp kosmetik je. niaga makanan pn same…pelanggan viral ckp makanan xseindah kabar…di kate nk tutup periuk nasi melayu sbb tu melayu xmaju. oii xde org kritik xde la perubahan. xde perubahan mcm mne nak maju?tu belum masuk bab agama. bab aib bagai.sabaik aku org banjar bukan melayu tulen…k bai

Cik Mewangi Qyllz Haritu baru pegi klinik… Saja tanya injection utk jd albino ada tak?. Doktor tu teros tgk list i bape kali dah dtg…Then dia tros trang ckp sbenarnya kementerian dah xbg dokter buat injection kecantikan lg… Mana2 klinik y kantoi nnti lesen kena tarik balik…

(Patotla masatu aku tengok semua iklan2 cucuk situ cucuk sini dia dah xtampal kat klinik dia).. kalau u nak i bole buat sbb u pon dah berapa kali dtg sini.. tp kalau baru dtg sini i teros ckp xde bahaya …pastu aku tanya oooo then doc suggest sy pakai jenis apa .. terpulang pd u .. u bole beli sendiri n dtg sini inject or i bole belikan juga… But better u cr sendiri coz u boleh tau mana sesuai utk u.

Then budak pembantu tu pndang aku.. aku tgk dia cam cantik… Haha aku mmg jenis tros tanya je.. hah ko dek xcucuk ke . Dia cakap ada.. tp skang xdah.. aku tanya kenapa stop?? Dia sengeh2 jer .. then kat kaunter masa amek ubat(masa ni aku saket lain bukan injek albino) … Budak pembantu cantik tu tanya aku.. akak betol ke nak injek..aku ckp haah kenapa… Tros dia jawab soalan aku td knapa dia brenti… Dia ckp dia check up ada infection sket kat paru2 dia.. dia takot.. then tros brenti xnk consume suntik dah… Aku y dengar ni … Teros mcm terpikir2 baik aku jd Nabila huda dgn dayang nurpaejah jelah… Mcm risau plak aku!! Korang y pasang niat nk cucuk tu just get advs from doc dulu.. then pikir la sendiri hokeyyy! – Penat aku taip!

Fatin Fendi aku syak yoi ni kena dakwah cm wakil rakyat naik van psg speaker buat ceramah di mukim, daerah dan di setiap negeri kat malaysia ni. kt fb dh bersuap pun tak reti lg. yg ketegaq degil nk pkai produk kilo drip injection etc tu satu hal. dh barai tu tau pulak nk gelabah kecoh dpt keinsafan. aku baru nk sujud syukur golongan ni trmasuk dlm social cleansing.

Mohd Izarul orang melayu sibuk nak putih, orang putih siap berjemur pakai bikini nak kulit macam kita.. manusia memang tak pernah puas.. cuba bayangkan muka negro tu cerah macam jepun, memang tak sesuai dengan hidung dan bibir camtu.. sebab kejadian Allah bagi tu dah sebaik mungkin

Rozie Apis Paling kelakar abah,geng pakai produk penjahanam kulit tu berbangga gila sebab mampu beli. Kita macam mampu tengok je.Bila cakap kita guna hada labo mula gelabah montot bertanya tak mahal ke?Aku punya mahal boleh dipakai sampai enam bulan. Kau punya mahal pakai enam minggu pakai dah habis. Muka barai melalak kat kita. Nak pijak kang member.

Fadz Lina Ada artis kena sakit kanser.. dan kalau tengok ke cara artis tu pun buat inject kulit bagi lagi lincin dan putih flawless.. dan dia pun ada keluarkan produk sendiri.. maaf bukan buruk sangka tapi kalau betul.. mahu ke kita jadi sama macam dia? Dah ramai yg sakit buah pinggang, kena kanser pasal produk mengarut ni..

Mack Raycheal Aku ada kawan yg makan Hello Bitch Please tu..dah berkotak repeat..lagi cepat effect aku pakai Neula Snail Moist Mask sampai kulit muka aku dewy dgn glowing kalau nak di banding dengan kulit dia..bila aku cakap harga sebotol kecik tu Rm19.90(time tu promo kat Guardian) dia punya hangenn tu siap cakap pebenda mahal botol kecik jeeee … Aku senyum je sambil balas, aku pakai secalit je ,esoknya kulit aku glowing.kau minum berkotak sama jeeeee… Ni sebotol tu pun tak sampai separuh lagi weii
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!