Home / kisah / Pakwe dah ‘rasa’ saya punya sampai puas, bila mengandung ini tindakan melampu dia!

Pakwe dah ‘rasa’ saya punya sampai puas, bila mengandung ini tindakan melampu dia!

video sekadar hiasan baca artikel penuh dibawah

Pakwe dah ‘rasa’ saya punya sampai puas, bila mengandung ini tindakan melampu dia! | salam min…saya ingin brkongsi masalah dan meminta pndapat dan kata2 semangat sahaja dari warga krt…tling jgan kecam…sbb sye pn tgah snsitive skarang ni….mcm ni cerita saye….

saye dah terlanjur dgn teman lelaki saye mse di rumahnye…memang kami nk plan kawin tapi dlm prbincangan….tibe2 sye dmm 3 hari dan pning2…dy bwak sye ke klinik dan doktor sah kan sye pregnant 5 minggu…

mle2 dy hepy nkkn anak ni…lpas lame kmudian die sruh sye gugurkan kandungan di klinik siap bg duit kos gugur…dia sruh gugurkn dan jnji akan brkahwin dy nk tutup khilaf dia dgn kluarga …dia tknk malu …

saye tk stuju tp bila dia bkeras akhirnya saye stuju dan saye sgt kcewa…mngkin sye y akan tgglkn die sbb die tknk zuriat y die suruh gugur ni…sye kcewa sgt…tlong jgan kecam sye..

ANTARA NASIHAT NETIZEN KEPADA MANGSA

Zu Akma Mohd Danial Dik.. awak mmg x kn mati ke? X kn mengadap Allah ke? Berdosa sbb berzina.. klau gugurkn tambah lg dosa.. x takut ke? Akk ni tiap bln pg umah perlindungan.. tgk keadaan adik2 yg terlanjur.. kesian dik.. ada yg paling kecil umur 12 thn dh ngandung.. bertaubatlh sebelum terlambat.. boleh pg ke baitussoleha.. search je dlm fb ni t kuar page.. kt sana di ajar utk bertaubat.. lepas melahirkan ank dh blh kuar dgn semangat baru..

Izni Eizu Zin Xkecam.. Cuma jgn jd bebal.. Dosa zina tu satu bab.. Pastu nak tmbh lg dosa bunuh… Bincang elok2..buat akad nikah dlu…tp kalau yg jantan haprak tu Xmau jgk ko hilangkan la diri smpai melahirkan… Sis.. Berjuta org tggu nk zuriat sis termasuklah saya sis… Allah dh Mudah bagi tu janganlah dibunuhnya janin tu

Cik Melor Putih Dik, dosa “kesedapan” kamu dah dapat tapi masih ada peluang untuk mohon ampun dengan tuhan, tapi dosa membunuh macamana dik? Cukup cukup la dik, tolong lah fikirkan diri sendiri.. Malu boleh tutup dik, tapi “kesal” tak akan mudah nak hilang sampai habis nyawa kita kelak.. Sedih saya asik hadap janin yang berkecai jek.. Takde siapa akan sanggup cuci tembuni berkecai.. Menangis aku kenangkan anak anak muda sekarang nih.

Adeeba Raxak Berubah lh..Cari Jalan hidup balik. Org dh xnak..nk wat cm mane..anak Tu suke hati kau lh..kalau NAK dia..jage je lh. Tp kau mampu ke? Pegi lh rumah2 ngo2 untuk perempuan yg mengandung luar nikah kalau family xnak terima

Rean DDong Ko jgn lagi stay dgn lelaki ni..ni lelaki tau sedap ja..tanggungjawab ke laut..Dan ko..lepas ni bertaubat la..Semoga semuanya dipermudahkan.

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!