Home / kisah / “OPEN House Safiey Ilyas jemput beratus anak yatim,Tapi ada acara laga tetek kat kepala tetamu.

“OPEN House Safiey Ilyas jemput beratus anak yatim,Tapi ada acara laga tetek kat kepala tetamu.

Open House Safiey Ilyas . Jemput beratus anak yatim . Jemput pelajar tahfiz . Tapi ada acara laga tetek kat kepala tetamu . Ya Rabb !! Selamatkan Kami Ya Allah !!..
Jangan lacurkan anak yatim dan anak tahfiz . Jangan gunakan mereka sebagai bahan istinjak untuk membuang najis yang kau buat . Mereka bukan bahan istinjak . Memang lah bila dijemput mereka akan datang , tapi apa kejadah nya ada benda benda ni ?.

 

 

 

Sebab itu dengan posting ini dapat menjawab ‘ Kenapa PU Amin tak datang ke Open House Safiey Iliyas ? ‘..Biar korang benci aku , ini cara aku menyampaikan kebenaran . Kang aku buat video korang kata aku macam budak dadah punya bahasa , so aku tulis je ni. Kata Quran : Batil akan hancur dengan kebenaran !

Petang jemput anak yatim anak tahfiz , malam pulak maksiat bermula ! Gila !Ada satu lagi , Sekarang jadi trend gila gila . Buat bisnes tak fikir halal haram . Cara promosi tak fikir halal haram . Last last buat doa selamat , kenduri kendara panggil anak yatim , panggil budak tahfiz . Fuhh mudah nya kau nak tipu malaikat ?? Check Mate Bro ! #Boikot #Boikot #Boikot #Transgender #Boikot2Jantina #BoikotHaram #JulangHalal

respon

Putera Joho “DSI”??? Datuk Safiey Illias???

View previous replies

Putera Joho Nama saya mmg ada “Putera” yang boleh bergelar “YM = Yang Mulia” yang berketurunan Kerabat DiRaja dari negeri Johor (Joho adalah ejaan lama bagi Johor). 🙂
Komen saya diatas berbentuk soalan dimana saya cuma mengharapkan kepastian.
Kenapa perlu dibalas dgn bentuk persendaan sebegitu???

Nana Anne ulama kata kalau tau majlis bakal dihidangkan dgn maksiat dan kesesatan.. joget sana sini.. melalak2 karaoke tak henti2 bukan saja ulama je ta payah dtg..kita yg org biasa2 pon kalau boleh jgn dtg..nak dtg juga bole..tp mkn pastu jgn tgu penari tiang dtg ko layan skali..

Naemmatul Ma’wa CRew Wan Baha tgk komen diaaa…mmg bodoh kan??diaa ajk PU dtg to lebih kepada menganjing je…tgu balasan Allah…xlame to..karma to ade…lambt or cpt je …

Juriati Junaidi sepatutnya ustaz tu datanglah.sekurang2nya bole dia bagi ceramah kaw2 pasal pondan maknyah yg dilakhnat Allah.ceritakn sekali kisah kaum Nabi LUTH biar bengkak telinga2 mereka mendengarnya..

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!