Home / kesihatan / Meninggal Kerana Whitening Injection

Meninggal Kerana Whitening Injection

Meninggal Kerana Whitening Injection

Bro, wa dah pesan bro. Diorang degil. Diorang kabor “men are trash” bro. Stakat ni yang pernah mengadu kat page wa ni, sorang hati bengkak sampai skarang hidup bergantung dengan ubat, sorang dah kena dialisis, sorang hampir hilang nyawa, alhamdulillah diorang masih panjang umur bro

.

video dari goggle

Ini kes sampai hilang nyawa ni kalau bangsa cucuk cucuk ni degil wa cadang kita buat kempen “Cleaning Society of Biological Waste” je la takde la ramai sangat manusia ntah pape hidup kat Malaysia ni.

“Nikmat Tuhan kamu yang manakah kamu dustakan?”

Semoga arwah ditempatkan bersama orang2 beriman. Al fatihah.

Credit : Abdul Jabbar Ismail-
Khairul Yoi
respon fb

Erna Nadia Harini aku dpt patient yang terkena komplikasi akibat satu jenis jamu ni. Haih. Founder nak bertanggungjawab? Ofkoslah tak. lagi dikata beli hat pelsu adelah

Syafiqah Shaari Xfaham nape doc tu follow ckp dia pegi pasangkan branula dan dripkan dia benda alah tu? Doc x check ke benda tu bahaya ke tak… Menimbulkan persoalan disitu.. mohon pencerahan

Suria Azizan Makcik yang gigih fitnah den ni khairul Yoi siap sebut nama aku lagi dalam video live dia tu hope insof la sebelum kena ambush dengan KKM.. dah la buat servis melanggar undang undang.. fitnah aku yang tak kacau hidup dia.. sekarang meh aku petik2 pulak nama dia

Nur Sarah selain dr injection. certain2 pjual sgt x etika suruh pelanggan consume lebey 10 biji pil setiap hari. esp agen *Sh****e . Walau mcmana bgus pon product. bila overdose can cause acute or chronic toxicity!!! Anything can be harmful if too much even a vitamin yg jual dkt farmasi. Tp sbb certain individual x etika la lead this problem. x pernah dgr pharmacist suruh telan smpi lebey 10 vitamin setiap hari. tp agen *S* siap suruh pelanggan telan berbiji2 ada smpi lebey 20 biji setiap hari!!!

wais Riedzal Memang bangsat sape yang jual produk2 sampah camni,aku pernah tegah bini aku dlu nak jual produk kecantikkan camni…meniaga tak salah tapi wajib tabbayyun dulu dari mana dtg sumber produk tersebut dan apa kandungan produk tersebut? Yang aku paling palat sekali adalah model atau duta produk palat ni gunakan org yang memang dah putih asal dari lahir lagi pastu kencing hancing…mmg palat la jawabnya

Sitinur Hidayah founder2 yg jual produk mcm ni berani tau nk ambik misi2 kkm untk insert branula..kkak aku salah sorg yg diorg mintak tlg..siap nak byr..kkak aku tolak elok2..langgar etika kot..buatnye org report..jahanam la kerjaya ko sbgai misi

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!