Home / hiburan / MEMANG TAK PUAS HATI! Benang2 ada yg tercarik, Koyak pun ada! shawl Naelofar MENIPU pelanggan

MEMANG TAK PUAS HATI! Benang2 ada yg tercarik, Koyak pun ada! shawl Naelofar MENIPU pelanggan

Hi all,dengan penuh kekecewaan di bulan Ramadhan ni, I nak luahkan yang semalam I ada purchase beberapa shawl Naelofar (10 pieces ya ) di NPO TTDI,Im soo sooo sooo disappointed yang kami beli untuk support naelofar and sebab ada clearance sales..

 

 

Tujuan untuk beli banyak pun sebab niat nak bagi saudara mara pakai.. Paling sedih part bila sales person tak bagi bukak and check condition tudung before i purchase and she said “kalau you bukak and check, price tudung akan jadi normal price balik” and disebabkan percaya dengan brand naelofar yang berkualiti i pun belilah without checking the condition of the shawl, nama pun nak harga sales kan,

orang bodoh je nak bayar normal price when that shawl can get lower price. Balik balik je I try pakai and checked on the condition of the shawl, MEMANG TAK PUAS HATI! Benang2 ada yg tercarik, Koyak pun ada! and some of the tudung takde tag naelofar, macam beli kat jalan tar ๐Ÿ˜’ I knew that they knows the quality is out sbb tu dorang x bg bukak ๐Ÿคจ To Naelofar, if you did not believe what i wrote, please check your CCTV and receipt purchase for yesterday’s record. I can meet your management personally ๐Ÿ˜‡ Feel free to DM me if you feel that you need to be responsible on your wrong doings ๐Ÿ˜‰

Due to the bad experience, sorry to say i will not purchase any of naelofar shawl anymore-
Nur Fadila
respon fb

Suriya Amir memg teruk pun,akak ipar aku kerja sana tk than family business semua nk jadi bos berlagak bongkak semia adik beradik diorg expecilly nabila bila org tegur morning dia tk jawab n tk pndang pun konon2 bukan standart dia nk tegur org bawahan

Suriya Amir pegi je kedai dia rekod video viralkan diorg bnyak buat orang weii indon2 yg kerja ngn diorg kt umah agam tu semua mengadu bagi tidur atas simen tkda cuti gaji sikit diorg ni kejam mak nealofa marahkan staf hanjing babi,menatang anjing semua keluar,one day diorg ni akan kena

 

Muhammad Ariff Amsyar owner xbetol tudung pown xbetol la hahha sabar la sis dugaan

Noor Diana teruk sangat tu mana ada org beli tak bg cek condition tudung even harga sale pun customer ada hak nak tengok keadaan tudung..please make it viral sister..berniaga apa koyak bagaitu..over sgt.

Fazlina Othman Manjer kt publika also mcm tu staff semua x friendly… ckp kurang ajar… muka masam. Mcm kita dtg mintak for free plak. Berlagak.

Nabila Ghazali Boleh jd pengajaran utk org laen…so lpas ni,kalo die xbg bukak,xpe,bayar je harga diskaun tu,lpas tu duduk sblah pekerja n bkak depan die…haa,nk ckp ape lg,org dh bayar kn…

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!