Home / sedih / maut dengan leher hampir putus dalam tandas selepas dir9g0l ayah angkat

maut dengan leher hampir putus dalam tandas selepas dir9g0l ayah angkat

Pelajar kolej maut dirogol ayah angkat dalam tandas|Seorang pelajar Universitas kesihatan ditemukan maut dengan leher hampir putus dalam tandas gereja Limau Manis Medan dipercayai dibunuh oleh bapa angkatnya yang juga merupakan seorang pendeta.

 

video dari goggle

Siasatan awal mendapati mangsa yang dikenali sebagai Rosalia Cici 20 terlebih dahulu dirogol sebelum suspek bertidak mengelar leher bagian belakang mangsa.Mayat pertama kali ditemukan oleh penduduk setempat yang merasa curiga selepas mendengar jeritan minta tolong beberapa kali dari bagunan kecil (tandas) di belakang gereja berkenan.

Tekejut melihat mayat berlumuran darah saksi kemudian melaporkan kejadian kepada pihak polis.Tiga jam selepas penemuan mayat,pihak polis Medan berjaya menangkap suspek atas maklumat abang mangsa,dimana adiknya meminta izin kepadanya untuk bertemu ayah angkatnya di gereja berkenan pada pagi hari kejadian.-eberita

kisah ke2

WANITA merupakan kaum yang lemah dan patut dilindungi oleh kaum lelaki, bukannya dipergunakan persis seperti binatang jalanan!

Begitulah nasib malang menimpa seorang wanita dikenali sebagai Dera Dewanti, 35, apabila dijumpai mati dan mayatnya berada dalam keadaan yang mengaibkan di Indonesia baru-baru ini.Sekitar jam 7 malam di kawasan sawah Selatan Waduk Cengklik Desa Ngargorejo, Jawa Tengah, mayat mangsa telah ditemui dengan tidak berbaju, tangannya diikat dan terdapat kesan bekas jerutan di lehernya.

Namun, apa yang lebih menyedihkan lagi ialah mulut mangsa turut telah disumbat dengan seluar dalam mungkin bertujuan untuk mengelakkan mangsa daripada menjerit.Hasil siasatan pihak polis didapati bahawa mangsa telah dirogol serta dibunuh di kawasan lain sebelum mayatnya dicampak ke pintu masuk perkampungan itu.

Mangsa juga dikatakan telah menghilangkan diri selama dua hari dan perihal itu turut diketahui oleh jirannya kerana beranggapan bahawa dia telah pulang ke kampung bagi menjaga ibunya yang sedang sakit.Sebelum ini juga mangsa sering tiada d irumah kerana pulang ke kampung.

Disebabkan itu, jiran tetangga langsung tidak mengesyaki sebarang perkara buruk yang telah berlaku kepadanya dalam tempoh kehilangannya itu.Pihak polis Ngemplak, AKP Rubiyati memaklumkan bahawa kes itu masih lagi di dalam siasatan kerana masih menanti keputusan bedah siasat.

Bagaimanapun, tiada lagi sebarang tangkapan dilakukan namun pihak berkuasa masih memerlukan keterangan daripada mana-mana pihak yang terdekat dengan mangsa.Menurut sebuah potral tempatan, maklumat didapati bahawa mangsa merupakan pekerja di Bank Perkreditan Rakyat di Indonesia. – MYNEWSHUB.CC/AH

 

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!