Home / hiburan / masuk umah baru ni kena buat kenduri kesyukuran tapi alih2 buat pesta,panggil bapuk menari-netizen

masuk umah baru ni kena buat kenduri kesyukuran tapi alih2 buat pesta,panggil bapuk menari-netizen

upacara masuk rumah baru dato aliff dengan nyanyikan lagu hindustan bukanya kenduri doa selamat aytau sebaliknya..akhiri dunia kian kiamat

 

respon fb

Arilyna Jer i thought masuk umah baru ni kena buat kenduri kesyukuran…hahahaha…alih2 buat pesta,panggil bapuk menari lagi…
hati2 dato,nikmat dunia jan sampai tersasar …

Iskandar Zulkarnain Prkra y pling ditakuti kita sbagai mnusia adalah istidraj… Mudah bgi Allah mnghancurkn kita… Hati2.. Jgn trlalu leka dibuai nikmat y hnya xsberpa tu… Kau redha maksiat y dbuat sdgkn kau thu.. Jgn smpai Allah juga redha kmurkaanya… Psnn utk diriku jga…

Zane Aint YANG macam tak puas hati komen tu dh knape? kecewa tak diundang ke? ๐Ÿ˜‚
biarla dia beb- cara orang lain lain. nak buat doa selamat ni semua tak semestinya kene buat majlis… doa sendiri lepas solat je dh cukup. yang baik tk nmpak . yg tak kne kat mata sendiri lantang je suara. rilek ar.. duit dia sume bende dia bayar- dia punya pasal. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
tak paham kadang melayu kite ni. nasihatnya lebih kepada menghina. ubahlah sama2. malu org bukan melyu tengok komen2 ni beb..
pesanan utk sy jugak- pk dulu sebelum nk komen. jgn bila hati tu tk puas hati terus komen yang entah apa apa.
YANG penting kat sini- lantak p lah kat dia.. duit dia bukan duit kita ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Yunn Yz Bangga dengan kejayaan anak Melayu membina kekayaan atas usaha n keringat sndiri.. Tahniah Dato n fmly.. smoga terus d murhkn rzki n dpt mbntu golongn memerlukan… aamiin..

Noor Ain Hannam Talk is cheap tak berharga, itu salah ini salah bla,bla tak habisยฒ, tak penat ke, bagi rest otak tu, selalu on over drive. dok ambik tau kesah orang je nanti dapat penyakit Alzheimer. Orang lain tak kesah macam mana pun…yg dia tu dok kelang kabut tu pasal apa. Ingat shurga and nurake engkau punya decision…..Sekarang je penoh dengan Religious fanatic. Control freak!!!!

Hasni Sahid Alhamdullillah …..ini rezki.mereka sekeluarga…..sungguh membena…. dari keringat sendiri….semoga kita jugak mendapat peluang…amin….

Ras Adila org naik rumah baru..knelah..wat majlis kesyukuran ke..bacaan yassin ka..ni wat joget2 terkinja2..macam monyet..dah tu ramai plak bapok2..

Pipel Kolmi Anne tahniah dato… Pasni mesti ada kenduri doa selamat jemput mufti kl dan pelajar tahfiz kan.. Jgn lup up video lagi yer…

Salmah Sal Artis2 pun buat kenduri doa selamat ….jemput budak2 tahfiz n anak2 yatim…doa kan….Moga Allah beri Dato Aliff sekeluarga taufik dan hidayah…

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!