Home / kisah rumah tangga / Masa birthday saya lah suami saya mengaku ada gf lain dan nak bernikah

Masa birthday saya lah suami saya mengaku ada gf lain dan nak bernikah

Baru2 ni on my birthday, saya buat pillowtalk dengan husband Masa birthday saya lah suami saya mengaku ada gf lain min..As salam admin. Admin, please hide my profile yer.Min, saya tak tahu nak luah macam mana. Hmm.. saya nk minta pendapat dari semua lah. Apa patot sy buat. Suami sy hendak madukan sy. Mula2 saya tak terima. Tapi disebabkan, suami sy asyik kata sayangkan gf nya, takkan pisah dengan gf nya, sy buntu min. Saya juga tak sanggup berpisah dengan suami sy min. Dia lah cinta mati sy. Selepas berkahwin, suami sy suruh berhenti kerja. Sy ikut saja min kerana syurga di bawah tapak kaki dia.
Cuma baru ni sy perasan perubahan suami, tapi sy takmau panjang2kan kerana jika sy ajak berbincang, pasti akan berakhir dengan pertengkaran dan sy akan dipukul disepak terajang dihadapan anak. Sy tak mahu anak sy membesar dengan persekitaran begitu.

Baru2 ni on my birthday, saya buat pillowtalk dengan husband Masa birthday saya lah suami saya mengaku ada gf lain min. dan apa yg pedih, mereka sudah terlanjur min. Sedihnya hati sy. Sy merayu2 untuk suami tinggalkan gfnya itu. Setelah sy desak2, rupanya gf nya itu janda anak 1 dan masih muda lagi. Mereka berkenalan kononnya mereka meluahkn rasa hati pasangan masing2, tapi akhirnya perasaan lain yg timbul antara mereka.Selepas kejadian tu, suami saya kata hendak outstation, tapi rupanya jump dengan gf nya itu. Balik dari sana, dada suami sy penuh dgn melat gf dia min. Lagi tambah sedih sy min. Sy terus mesej perempuan tu secara baik. Tapi gf dia screenshot semula dan beri pada suami sy. Akibat daripada itu, suami sy menghalau sy dan anak dari rumah min. 😢😢

Dia sangat sayangkan gf nya. Dan sy pula sangat sayangkan suami sy min. Sy tak mahu kehilangan suami sy. Sy lah insan yg sama2 susah bersama suami. Dari pakai motor wave sampai lah skrg dah ada kereta besar, motor besar. Dan baru2 ni ditawarkan menjadi pelakon. Rezeki dia sangat mencurah2. Tapi bila dia dah senang, dia buang anak bini min. Sy buntu min. Sy taknak kehilangan suami sy. Suami sy ugut sy, kalau sy taknak pisah dengan dia, pujuk gf nya untuk contact suami semula. Sy buat keptusan untuk sanggup bermadu. Tapi perempuan mana sanggup kongsi kasih min. Apa perlu sy buat sekarang min. Sy tak kuat nak menghadapi semua ni. Sy sedar ada silap sy sebagai isteri sebelum ni. Tapi kenapa setelah 10 tahun dia buang begitu saja untuk gf nya tu min.. kakak2.. sy buntu.

Kisah rumah tangga

respon fb

Firdaus Shakirin Entahlah sis, klu suami sanggup halau isteri sendiri hnya sbb gf dia, maka kita sepatutnya dah cukup waras utk membuat pilihan yg terbaik utk kita…perlu letak batas sayang tu, supaya kita tak membenarkan smua perbuatan dia atas alasan “sayang”…
Pn Norsyarizatul Azhan Kalau dah smpi sepak terajang dpn ank ko snggup lg nk hdp brsama? Intan Liana pun Suri rmh tp tk takut dgn prceraian sbb rezeki ank trbntang luas,laki skrg senang tp jgn lupa hdp ada pasang surutnye taukah dia kesan khianati ank isteri?

Maria Ali Kita dok bersedih tapi diaorg dok seronok.Sampai bila nk mkn hati.Cuba buktikan tanpa suami kita boleh hidup.Dia nk tgl,tgl ajerlah.Wat apa dok sekali tapi hati dia kat org lain.P cari kerja,x de lesen ambil lesen.Dulu saya mcm awak juga.Alhamdulillah hidup saya rasa tenang.Kuatkan semangat.

Pn Norsyarizatul Azhan Tt ni tk yakin sbb dia tk bekerja,and tgk suami skrg dh senang takut jatuh ke tgn org lain sbb tu syg sgt smpi rela jd gtu,suami dh tk prlukan dia lg,sdgkn org yg Kita hormati pun dulu diatas skrg di bwh,yakin lah setiap buruk pasti ada balasannye,buatlah ape yg patut keluarga pun msh disisi andai dibuang suami
PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!