Home / kisah rumah tangga / luar tabi’-aku pengsan sebab telalu penat… bile aku sedar,dubur aku sakit sangat dan ade najis dengan darah… aku nangis

luar tabi’-aku pengsan sebab telalu penat… bile aku sedar,dubur aku sakit sangat dan ade najis dengan darah… aku nangis

Aku ada sorang sahabat baik lelaki dia mengigil bile aku mengadu pasal lua tabi’i tu pade die..die suh aku fikir utk mase depan…aku masih tak sedie nak tinggal kan suami aku

Salam admin, Ni kisah aku, Aku ila…
Aku mcm isteri2 lain n jugak seorg ibu utk due org ank dan Masalah aku suami aku…
Seblm kawin, suami aku ni seorang yang baik, pandai ngaji betaranum,berbahase arab,menjawi dan bab agame ok plus plus.. Aku ni jenis manusia jahil… satu mende aku tak tau… solat ape tah lagi… ngaji langsong ziro min…name je islam aku ni.. Tpi burok2 aku..aku tau halal haram…

Berbeze dgn suami, lepas kawin baru aku tau.. die langsung tak sentuh air solat..tu baru solat,puase lagi laa.. tak pernah..bile balik ruma mak die baru la die puase,solat bagai… semua tu TAIK semate!!!
Bile aku ajak solat,die suh aku buat sendri..tak payah tunggu die..die ckp (aku yg akan ke nerake..bkn ko) aku diam..

Masalah paling besa…dari mule kawin sampai sekarang..die tapena beputus asa na buat luar tabi’i dekat aku min…Ada sekali aku pengsan sebab telalu penat… bile aku seda,dubur aku sakit sangat dan ade najis dengan darah… aku nangis sepuas hati aku min…jantan jenis ape mcm tu!!!

Mase aku seda die xdpt buat sbb aku tepis…bile da dpt peluang,die buat aku mcm ni min… Laki aku ni dulu suke layan porno..porno segale2 nye bgi die…xpuas dgn aku,die layan porno…kami pena begaduh besar pasl bende ni…
Die sanggup naik tangan at aku min…die tumbuk muke aku betubi2 srbab marah kat aku tengking die larang die tgk porno…tpi lepas tu die nyesal n sumpah tak kan sentuh aku lgi…alhamdulillah die tak lagi bukak porno dan sentuh aku…
Masalah sekarang die masih nak besame dengan aku luar tabi’i..nabi xngaku umat min…

Suami aku sorg yg baik..sayang anak2…klu die bekemampuan,die akan tunai kan semua pemintaan aku dan anak2…die akan buat ape je demi aku n anak2..aku syg die min…
Aku ada sorang sahabat baik lelaki dia mengigil bile aku mengadu pasal lua tabi’i tu pade die..die suh aku fikir utk mase depan…aku masih tak sedie nak tinggal kan suami aku…walaupun laki aku banyak buruk dari baik die…aku syg die…sebab die pena kutip taik aku mase aku sakit tenat dulu..die la yg dokong aku yg berat 100kg ni g cari teksi untuk g hospital…die dala cekeding je…aku mintak pendapat dari kawan2 semua…ape patut aku buat…aku sayang lagi suami aku.

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!