Home / pelik / Lelaki ini Menyuntikan Spermanya Ke Dalam Telur, 10 Hari Kemudian Lahir Sesuatu yang tak disangka!

Lelaki ini Menyuntikan Spermanya Ke Dalam Telur, 10 Hari Kemudian Lahir Sesuatu yang tak disangka!

Lelaki ini Menyuntikan Spermanya Ke Dalam Telur, 10 Hari Kemudian Lahir Sesuatu yang tak disangka!| sebelum ini kita dikejutkan dengan peristiwa pelik iaitu kambing dilahirkan seperti manusia ini artikel yang menjadi viral satu ketika dahulu

BERITA kelahiran seekor anak kambing yang kelihatan seperti separuh binatang dan separuh manusia telah mencetuskan ketakutan di kalangan penduduk di Lady Frere di Afrika Selatan kerana mereka percaya ia `dihantar’ oleh syaitan.

Ia juga menyebabkan 4,000 penduduk di situ yakin ahli sihir telah membantu kelahiran anak kambing berkenaan.

Disebabkan ketakutan tersebut, Jabatan Veterinar terpaksa menghantar pakar untuk melakukan ujian ketika gambar binatang tersebut tersebar dengan pantas umpama api yang sedang marak.

Anak Kambing

Menurut Ketua Pengarah Perkhidmatan Veterinar, Dr Lubabalo Mrwebi, sekali pandang memang anak kambing yang dilahirkan mati itu nampak seperti separuh menusia tetapi ia bukan bahagian badan manusia.

“Kami boleh mengesahkan bahawa gambar itu bukan palsu dan ia merupakan anak kambing yang dilahirkan di Lady Frere pada minggu ini,’’ katanya.

Keadaan itu berlaku disebabkan ketika dalam kandungan ibunya, ia telah dijangkiti demam Rift Valley, yang dibawa oleh nyamuk.

Anak Kambing

Justeru katanya adalah mitos sama sekali bahawa air mani manusia boleh menyebabkan pembentukan seperti itu.

Susulan itu Jabatan Veterinar kini sedang menjalankan bedah siasat secara rasmi dan hasilnya akan dimaklumkan kepada penduduk yang kini dalam ketakutan.

Sementara itu, salah seorang penduduk berkata, dia dimaklumkan oleh orang tua-tua di situ bahawa kambing berkenaan merupakan hasil persetubuhan antara manusia dengan kambing.

“Ia menyebabkan ramai yang takut dan mereka tidak akan puas hati sehinggalah kambing itu dibakar,’’ katanya. – MYNEWSHUB.CC

Namun kali ini lain pula ceritanya apabila seorang lelaki cuba melakukan kajian untuk melihat apa yang berlaku apabila sprema lelaki disuntik dalam telur ayam selama 10 hari

PERHATIAN : LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!