Home / kisah rumah tangga / Laki aku kuat minum air babi sebab tu otak dia mereng! – isteri kongsikan perangai tak guna suami

Laki aku kuat minum air babi sebab tu otak dia mereng! – isteri kongsikan perangai tak guna suami

video hanya sekadar hiasan baca artikel penuh dibawah perkongsian dari KRT

Laki aku kuat minum air babi sebab tu otak dia mereng! – isteri kongsikan perangai tak guna suami | Assalamualaikum min…aku betol² buntu dgn mslah aku ni…xtaw nk crta nak luah kat spe…tp mgkin kat sni aku boleh luah segaka msalah aku..ikut korang la nk membawang ke apa ke ..

aku xkisah dh..jnji aku dpt luahkan isi ati aku…cerita dia bgini…benda ni dh lama tp aku sabar je min…setiap ari laki aku kja melepak ja..klu ada dirumah pon hnya taw cri mkn,mndi pastu keluar balik…kul 3-4pagi bru balik umah tuk tido…kdg² aku stres tgk laki aku berperangai mcm tu…

xde msa lsg dgn aku & ank²…smlm ajak beli bju raya ank dtengking aku..maghrib xdi aku call ajak buka posa skli..bila balik umah dimarahi aku..kata kacau dia…time dia tgh mkn…aku kata la aku cuma call ja…dia kta aku mmbebel…dia baling nasi tu kta dok bebel apa aku nk mkn…

aku apa lg angin jgk la..aku kta kau tu dh kuat minum ketum mmg otak pon dh gila kot…bila time bini sruh itu ini mengamuk xtentu pasai…tp klu kwan call sruh beli ketum xpa plak…kau sgup p cri walaupon jauh mna pon…minum air babi tu otak pon jdi mereng…bila aku larang kau marah…

aku xphm la hidup dia tu nk apa…ada duit lsg xbg kat aku kedekut haji bakhil…aku abik duit senyap² dlm beg dia…mengungkit berkira ya amat..abik rm50 ja pon…tu pon tuk ank² nk beli mkanan diorg…makin lama kwen…makin aku xpham..pgai dia…seumo aku kwen…

dia jrg sembhyang..jrg solat berjemaah…kdg² menyesal pon ada min kwen ngan org mcm tu…ok cta bab dia baling nasi tu…time aku angin tgh mkn dia baling nasi tu…aku geram aku pon baling abis nasi yg aku mkn tu lauk² atas meja…berselarak abis…lantak ko la…aku geram sgt min…

lani aku lpar sgt²…haha..nk msk lain pon jdi mls dh…aku mls nk gaduh² bulan mulia ni…tp bila dia xpernah nk hrgai kita…xpernah tjuk baik ngan bini…aku nk hrmat dia pon jdi meluat…dia xpernah nk bertolak ansur…aku ni sabar² jgk tp ada hat dia jgk…aku buat baik ko pijak pala aku…

time gaduh taw plak dok umah…tp bila time baik ko jarang ada umah..nk npak batang hidung pon pyh…asyik melepak ja ko tu..ok la min tq sudi baca kisah aku ni..hilang skit beban pala otak ni…

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!