Home / kesihatan / Kedai sembelih dan jual daging anjing semakin membiak di sekitar cheras

Kedai sembelih dan jual daging anjing semakin membiak di sekitar cheras

#Selangor
#KesMenjualDagingAnjing
#ManusiaKejam

 

 

[VIDEO SERTA FOTO DARIPADA ORANG AWAM]Kejadian berlaku di maluri, cheras..Kedai pemanggangan telah membuka kedai daging anjing!Pekerja asing dari kedai borong pemanggangan di cheras sebenarnya membunuh anjing dengan memasak ayam dan pisau itik dan perkakas memasak!

Selepas kejadian itu ditemui oleh pencinta anjing, mereka melaporkan kepada polis. Apabila pekerja asing ini telah dipersoalkan, mereka benar-benar menunjuk itu kerana tempat kediaman tidak membenarkan orang ramai untuk mengumpul anjing, mereka hanya menggunakan prop dan peralatan di kedai memanggang untuk membunuh dan memakan daging anjing. Satu tidak boleh membantu bimbang tentang keadaan rebus2, kedai pemanggangan dan keselamatan anjing berdekatan.

Beberapa pekerja maluri dari kedai borong khinzir panggang di cheras malam tadi menggunakan pisau dan peralatan untuk membunuh dan memasak itik ayam. Bukti seterusnya dilaporkan kepada polis.

Menurut satu saksi, kamu saksi2nya, dia berada di kira-kira pukul 10 malam tadi. Dia meminum teh dengan kawan lama di sebuah restoran berhampiran kejadian itu. Tiba-tiba ada anjing menjerit di kawasan sekitar. Dia segera berjalan ke belakang restoran untuk diperiksa. Dia menyaksikan kematian hidup anjing dan segera memanggil kawannya untuk sokongan.

Beliau berkata bahawa ketika rakannya belum sampai lagi, dia bersembunyi di sudut gelap untuk menembak dan memantau setiap langkah. Apabila rakan tiba di tempat kejadian, pekerja asing percaya bahawa mereka takut dan dengan segera mematikan kuasa dan kemudian menyembunyikan di kedai.

” ketika kawan saya dan saya memasuki kedai dan melihatnya, saya menemui sebuah periuk yang dipenuhi daging anjing dan serta-merta mengambil bukti ke balai polis.”Dan wartawan ini bertanya pada petang ini tentang hal pengarah daerah polis cheras, maluri. Sebagai tarikh akhir, parti lain masih belum memberi respons.

Cnp
Putera Rajan
PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!