Home / kesihatan / Kau pondan calit mekap 7 inci, tuang kelas gi romen kat tandas pon boleh jadi founder der -Safiey Ilias dikecam berjemaah

Kau pondan calit mekap 7 inci, tuang kelas gi romen kat tandas pon boleh jadi founder der -Safiey Ilias dikecam berjemaah

Kau pondan calit mekap 7 inci, tuang kelas gi romen kat tandas pon boleh jadi founder der -Safiey Ilias dikecam berjemaah | menerusi page Khairul Yoi menyaksikan admin tersebut telah kongsikan tentang apa yang berlaku diantara pondan Malaysia Safiey Ilias dan doktor Amalina ini status menerusi page beliau

video sekadar hiasan baca artikel penuh dibawah

Safiey Ilias vs Doc Amalina Bruh. Sini aku nak bagitau. Antara kepentingan seorang DOKTOR dan seorang FOUNDER.

Bruh, doktor belajar 6 tahun tau, bukan 6 hari, bukan 6 bulan, tu belum masuk sambung PhD lagi. Mau ambik 10 tahun jugak nak jadi pakar. Kepentingan dia? Pesakit. Muka barai, buah pinggang jahanam, tetek meletup, jantung rabak, semua nanti dia lah nak kena settle. Adakah sorang pesakit dia handle, dia akan dapat untung lebih?

Tak bruh, gaji dia sama saja. Educate people kat socmed? Lagi lah haprak tak dapat untung. Takde sape bayar dia untuk educate bangsa bengap lapar nak putih, nak mantap, nak besar, nak ketat kepala hotak ni semua.

Kepentingan founder. Kau pondan calit mekap 7 inci, tuang kelas gi romen kat tandas pon boleh jadi founder der. Kau kalau hilang pelanggan, kau rugi der. Takde sape nak support beli sampah kau. Jadi kepentingan kau ialah buat produk sampah yang kau tak guna, kau sendiri pon fake, tetek silikon macam obor2, inject sana sini, kau duk gebang kau guna produk kau, dan bangsa2 bodoh ni beli, bila barai semua baru merangkak cari doktor semula.

Doc Amalina dah ajak debat. Apa lagi open table la. Tengok ilmu doktor blajar 6 tahun ngan ilmu founder sampah macam mana. Kecik besor kecik besor je aku tengok kau ni der.

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: text

antara komen netizen daripada page tersebut

Hidayu C’Wahab Benda paling menyesal pasal Safiey Ilias ni yang aku pernah buat ialah betapa gigih nya aku ngadap Tv Al Hijrah sepurnama yang lalu semata2 nak tengok dia kat tv, dengar cerita perubahan dia. Jarang aku ngadap tv pagi buta nih. Haritu memang aku buat tebiat sungguh.

Nasib tak mengalir air mata wanita melayu terakhir aku nih melihat kelahiran semula Naruto Sipudin nih. Daripada pondan kembali kepada jantan. Pasni kalo ko insaf balik untuk pusingan ke 2, kuar kat channel animal planet pun aku tak nak tengok dah.

Nur Safillah Aku paling benci pondan yang ni… Masa mula2 taubat dulu konon x nak jadi bapok dah.. last2 pilih utk jadi bapok kononnya x tahan kena kutuk ngn netizen… Orang malaysia plak bingai… Berlumba2 nak jadi putih.. putih macam mana lagi aku pun tak tau… Bile dah organ kau mula rosak tau plak cari doktor…

Shida Zally Yada yada yada punya penangan! Harga yahudi pun sggup beli, dah “blackout” baru terhegeh-hegeh cari doktor pakar… Time tu bkn yada yada…tp yaaaraaabbi!

Aminur Najwa Nakata penah makan produk die..ngam abes 2 kotak,seminggu kena tido duduk..jantung jadik sempit..dada panas..fikir da smpai ajal da..da kene gitu terus benti..alhamdulillah xpernah lagi kena gitu..menyesal..toksah menyakitkan badan sendiri..skang xheran da produk2 tu sume..mengarut

Yana Wan Nurliyana Yg aku xphm si sapi ni kalo org condemn dia kt ig maka serta merta berbondong2 la umat bani dia masuk n serang blk yg condemn tu. Yg btudung? Yg lelaki? Yg transgender? U name it! Semua pn ade dok back up dia. Seriously mmg aku xphm knape org dok back up dia. Pastu ayat last acah2 insoff n islamik gitu.. hidayah milik Allah.. ohh kepala bana anda

Muhammad Syamil Ikhwan Si pondan kalau korang kutuk kat IG dia, ada la stokis2 bodoh back up dia, aku puas kutuk dia suh taubat, jap lg dia kata blk, ko tuhan ke… kurang ajar… yg pelik tu pompuan2 vongok yg consume produk pondan ni la yg buat dia mdongak langit mendabik dada… moga yg teraniaya dgn produk bodoh dia tu tolong la saman blk, at least bantu kos perubatan korang

Hanis Syuhada kalau tetek fake kau tu meletup pi jumpa doctor juga. aku tak paham betul ada perempuan2 yg masih beli product2 mcm ni. tak tahu siapa lagi bodo. sama je mcm si bengkung abg sajat yg die beli dari china tu. kahkahkah

Nor Diyana Zulaikha Sy beautician dah 9tahun dan saya memang belajar aesthetic dan sy sendiri nk makan apa2 akan tanya doctor dulu even do nk buat drip.Kapsul mutiara boleh beli dekat kedai ubat cina tapi makan hanya 2-3minggu satu kali bukan ambil hari2. Ambil pemakanan seimbang makan sayur/buah dan minun air ikut yg cukup untuk keperluan tubuh.Facial/body massage/body scrub sebulan sekali pun dah boleh buat kulit korang cantik okay tak payah telan yg bukan2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!