Home / sedih / Kasihan baby kucing mata die kena jahit…kau ingat itu kucing mainan ke nak jahit2 mata die…

Kasihan baby kucing mata die kena jahit…kau ingat itu kucing mainan ke nak jahit2 mata die…

Kasihan baby mata die kena jahit… nasib kejadian di filipina kalau dekat malaysia, memang aku jahit mata kau dan seksa kau macam mana kau buat dekat kucing, biar kau rasa sakit ke tidak bila kena seksa!! sakit tu mata kucing kena jahit…kau ingat itu kucing mainan ke nak jahit2 mata die…kalau ye pun tak suka miow jangan lah jahit mata dia bodoh..sakit hati aku bila tengok kucing kena seksa…

Peringatan —> Korang jangan marah2 orang yang dalam video tu, bukan dia yang jahit mata miow tu, dia yang bantu selamatkan miow dan gunting jahitan dekat mata miow, kalau dia tak jumpa, tak tahu lah apa nasib miow tu kan.

respon fb

Syafiq Hairun Azmi X sanggup nk tengok….

Jeff Crew Kesianyeee… kenape le buat kat anak kucing macam tu. xade otak ke

Kung Lao Dh kna buka dh jahitannya…tu vdeo.gmbar tu sblum kna buka jahitan

Mawar Berduri Hanum Sebab tu aku xbukak video ni ..klu aku bkak mmg aku mnagis punya… Ya Allah kau turun bale pd manusia yg buat zalim pd kucing..

Kay Kay Moga Allah merahmati pd yg membuka jahitan di tubuh kucing ni..pd yg menzalimi kucing ni moga Allah memberi balasan yg setimpal atas perbuatannya..aamiin..
PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!