Home / kisah / kalau Hantu die datang, makinya aku.Die pijak muka aku dan boleh belasah aku sampai koma

kalau Hantu die datang, makinya aku.Die pijak muka aku dan boleh belasah aku sampai koma

Admin tlng hide profile aku. Aku dah kawin. Akhir tahun ni 2 tahun. Ada anak sorang dah. Laki aku ok la tapi lately die ada msalah kewangan. And die jenis mulut jahat. Die suka cakap benda yang menyakitkan hati. Benda yang tak patut cakap kat bini. Pelacur, bodoh, takde masa depan..

 

 

hiasan

semua benda lah die cakap kat aku. Kadang kadang dengan mak bapak aku kene sekali. Ada masa hantu die datang, dengan mak bapak aku kene skali. Tapi die cakapp kat aku la bukan dengan dorang. Cakap mak pak aku bodoh la, patut mampos la.. tak pasal pasal pulak orang tua tu kene. And die suka pukul. Selalu ugut nak pukul aku smpai mmpos. Die blasah aku. Selalu sangat… baru baru ni aku tengah tido aku ni pulak kalau bunyi bising sikit je pon cepat terjaga.

Die pulak tengah on the phone dengan kawan cakap bukan main kuat. Aku pon suruh la die cakap slow sikit aku nak tido. Hantu die datang, die maki nya aku. Die pijak muka aku (tak la smpai berdarah tapi tapak kaki die atas muka aku) cakap die boleh belasah aku smpai koma busuk busuk pon polis tangkap and kat makamah nanti die mengaku bersalah. Paling busuk pon die kene penjara je.. ( aku diam je sebab aku tau die boleh buat sebab die selalu je tumbuk muka aku sampai bengkak berdarah semua, pukul aku pakai besi almari berbirat badan aku) ugut nak pakai sihir amik anak aku.. die suka jugak gaduh dengan aku benda yang tak patut.

Contoh nya die marah sebab ada laki like gmbar aku kat instagram (padahal orang tu like 3, 4tahun lepas) aku malu nak cite kat family sebab family aku ni dah tak berkenan dengan die sangat sebab die penah biadap dengan mak aku.. sometimes bila hantu die datang habis adik, kakak aku kene kutuk dengan die… habis la satu family die maki…

(tapi maki kat aku bukan kat dorang) aku ni sebab pikir dah ada anak aku stay jugak…and selalu kalau aku keluar tak balik die ingat pi kat jantan padahal aku balik rumah mak aku tido sana sebab drive 10min je ke rumah mak aku.. dengan aku asyik macam nak marah je dengan orang lain kemain baik.. pastu kalau die rasa serba salah apa yang die dah buat mesti die cakap sorry pastu nanti buat lagi. Aku selalu lari balik rumah mak aku tapi mak aku tak tau la kami gaduh, aku selalu jugak cakap berpisah jela, tapi die mesti hantui aku.

Datang depan pagar rumah la, call mak aku la, kakak aku la, kalau boleh semua orang la die call termasuk kawan kawan aku. Aku ni kerja maafkan je… die selalu cakap kalau die blah dari aku takde sapa nak aku… aku trauma. Aku selalu tekanan. mental and physical… tolong warga fb, aku nak nasihat dari orang yang pernah dalam abusive relationship ni. apa patut aku buat.. (untuk makcik makcik bawang, ye ssaya selalu luahkan kat Allah. Hari hari

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!