Home / politik / “Ia tidak benar,” tentang ‘hadiah’ kepada kerajaan untuk memulihkan ekonomi tanpa perlu dibayar balik.

“Ia tidak benar,” tentang ‘hadiah’ kepada kerajaan untuk memulihkan ekonomi tanpa perlu dibayar balik.

PEJABAT Perdana Menteri hari ini menyangkal dakwaan bahawa Sultan Brunei telah memberi sejumlah besar wang kepada kerajaan Malaysia untuk memulihkan ekonomi negara ini.”Ia tidak benar,” kata jurucakap Pejabat Perdana Menteri apabila ditanya mengenai perkara itu yang tular menerusi media sosial, hari ini.

Sultan Brunei Sultan Hassanal Bolkiah adalah ketua negara asing pertama mengunjungi Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad selepas pelantikannya di bangunan Yayasan Kepimpinan Perdana di Putrajaya, semalam.Dr Mahathir mengangkat sumpah jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia ketujuh pada Khamis.

Gambar-gambar pertemuan itu tular menerusi media sosial dengan kapsyen menyebut tentang ‘hadiah’ kepada kerajaan untuk memulihkan ekonomi tanpa perlu dibayar balik.

 

respon fb

Mal Ahmad Org yg viralkan statement ni ingt tun tu serupe dgn najib ke sikit2 payung,klau sultan brunei tu bnyk bilions baik dia utamakan rakyat dia dulu,skrg ni klau nak suruh org lain tolong kita mesti ade imbalannye ,tapi rasa tun dlm apa jua mlibtkan cash dia akan telus insyallah
Ianz Toma ni semua pemakan2 dedak yg punye angkara,…sape lagi yg berkaliber nak buat cerita cm ni..,kesian sungguh die org tu..dulu berguni2 dedak ade org tabur,..skrng dah xde ,..sebok la tabur fitnah sane sini,…hahaha,…pemakan dedak betol la …hahaha

Zarol Terbabas Biar la klu benar Pon…tun terang2 siap Ade media…..bukan senyap2 jee…tau2 dpt 2.6billionnnn…tau2 naikkk 1 hinggitttt….tauuu……dpt beli jet turbo enjin kancil…tauuu2…….ehhh pehallll membawanggg plakkk aku niee

Wan Mohd Aizzul Arifbillah Wahai org melayu….cyber cina dap….pecah belah Mlyu…. Ada org cina myamar melayu….fitnah tun…anwar…hadi…dan pmimpim mlyu islam…utk pecah belah mlyu…bhati…zmn fitnah

Mahthir Mohammad Dir dulu Najib pun nafi 2.6 billion…semoga hari ini jgn ada penafian 1 billion…. Dunia dunia

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!