Home / kisah rumah tangga / Happy anniversary dear exhusband untuk 3th dan selamat pengantin baru suamiku

Happy anniversary dear exhusband untuk 3th dan selamat pengantin baru suamiku

Happy anniversary dear husband. Tahun yang ketiga dan dengan izin Allah tahun yang terakhir untuk kita bersama. 3 tahun yang cukup mengajar saya pahit manis dalam perkahwinan ini. Terima kasih untuk janji untuk setia. Kita manusia biasa xlepas dari kesilapan. Saya akur dengan ketentuan Allah.

Masih belum terlambat untuk saya ucapkan selamat pengantin baru suamiku. Maafkn sebab saya xmampu ikut keinginan awak untuk bermadu. Thank you for choosing her over me n your daughter and our next baby. Maafkan salah silap saya halalkan makan minum saya..pesan kat istri baru awk. Sabar sikit je lagi… 7bulan lagi untuk miliki awak sepenuhnya.

respon fb

Izni Eizu MdZin Moga sis terus kuat… Xapa sis.. Ada lagi insan jauh lebih baik dari bakal xsuami tu… Teruskan melangkah demi anak2..jangan tangisi pd orang yg khianati cinta kita sbb bukan kita yg xbernilai… Mereka yg xbernilai… Kifarah Allah Ada.. Isteri mengandung bleh nikah lain… Ohmennnnn…

Sziyusni Ab Ghani Allahuakbar…kesiannya. dalam mengandung pula tu. Tabahlah puan. Kena kuat demi anak & baby. Sy doakan puan tabah. Berat mata memandang, berat lg bahu puan yg memikul

Farrah Wahida sdihnyer…bertbahla sis knp la llki ni ske sgt nk cri lain bile bni dh brnak pinak ank dia smpai dua tiga…alsan ape lg…smge sis mnjdi ibu yg tbah dn kuat utk ank2 sis…move on n truskan hdup dgn ank3..smge sis diberi kekuatan dlm hdup..

Nur Ezriena Md Radzi sebab lelaki mcm ni tak jaga pandangan mata hanya utk isteri dan anak anak. saya pun kena benda yg sama. doa yg baik baik utk kakak ni dan utk yg sama nasib dgn kakak ni.

Norsyida Yusof Ali Biasenya nnt pas kawin bru dia tau…indah khbar je dr rupa…pompuan tu kalau baik xperangai mcm tu..ntah kawin 2ari kene cerai. Aku doakan pompuan tu rse jd janda gak…aminnn biar dia rase ape yg akak ni.rase….same

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!