Home / sedih / hantaran 25k tapi sayangnya bakal isteri sudah ditebuk kawan baik..barang longgar aku dapat.

hantaran 25k tapi sayangnya bakal isteri sudah ditebuk kawan baik..barang longgar aku dapat.

 

masa malam pertama aku test dia dah takde dara min sebab dah barai longar dan setahu aku pengalaman kawan-kawan cerita memang susah nak pecahkan dara wanita.

Min aku nak luah kisah yang aku pendam min. Aku baru kahwin dengan wanita pilihan aku , 7 tahun kami bercinta, akhirya aku halalkan dia, selama bercinta aku tak pernah nodai dia min, aku jaga dia elok-elok, aku susah-susah kumpul duit 25k untuk halalkan dia. Dulu aku tanya dia, kalau dia masih dara atau tak, dia mengaku kalau dia dara, aku masih teruna min, tak pernah sentuh mana-mana wanita, masa malam pertama aku test dia dah takde dara min sebab dah barai longar dan setahu aku pengalaman kawan-kawan cerita memang susah nak pecahkan dara wanita.

Aku terus stop min, aku tanya dia adakah awak dara? Kenapa senang sangat? Dia masih tipu aku min, entahlah min, malam tu aku stop, aku tak teruskan proses persenyawaan kami, aku cari di Google beza anak dara dan yang sudah ditebuk, 90% soalan aku terjawab kalau dia bukan anak dara min.. aku ambil Al-Quran suruh dia bersumpah. Akhirnya dia mengaku min, dia pernah berzina dengan kawan baik aku min, masa dia belum jadi isteri aku. Dia kerja min, satu masa aku tak dapat ambil dia balik kerja, mungkin salah aku min sebab percaya kawan sendiri.

Berkali-kali kawan tolong aku berkali-kali juga mereka berzina, hancur luluh hati aku min, aku menangis-nangis semahu mahunya.. inikah balasan yang aku dapat? Orang-orang yang aku sayang khianati aku min, aku pun tak pasti lagi apa yang harus lakukan lepas ni. Prinsip aku, sekali dia tipu selama-lama dia tipu, sekali dia khianat selama-lama dia akan buat. Aku tak sentuh lagi bini aku sampai sekarang min..

Sekarang aku aktif FB min. Aku add semua awek-awek hot, dan akhirnya aku kenal dengan janda anak 2. Janda dah terus terang kalau dia janda, bukan penipu macam bini aku min. Aku luah semua cerita dengan janda yang aku kenal. Aku rasa wanita yang aku kenal ini adalah wanita yang tepat buat aku sebab dia jujur dan berterus terang min, Aku hanya mahu pendapat admin dan warga KRT, adakah patut aku cerai saja bini aku yang penipu tu?. Aku nikahi saja janda tersebut.. janda dan duda min. Aku betul-betul nak pendapat.. terima kasih.

 

respon fb

Sary Saharif Klau akk kt tmpt adik, mmg akk mnta berpisah. Bkn nk jd batu api tp 7 tahun dik ko kna tipu. Kwn ko dn bini (msa tu tunang) ko sedap jer main, ko punyalah setia smpai smpn 25K tp ko dpt, lunyai. X berbaloi ngn nilai. Klau nk marah sy marah lh tp sy fhm perasaan bl kna tipu ngn kwn baik sndri. Tp klau adik msh ragu2, solat istikharah. In shaa allah, adik akn dpt jwpnnya.

MNazli Ishak Kawin la dgn sesiapa pun tp jgn sekali2 menzalimi sesiapa, walaupun isteri awak tu menipu yg kesannya mmg amaaaaaat panjang.
Ye la itu risiko tdk berlaku jujur atas alasan tak boleh buka aib. Tp bila aib terbuka di mlm pertama, akibatnya bkn mudah utk dijangka.

Asha Awanie Apa salahnya trus terang yg da tak dara.. Hati2 skg ramai kawan mkn kawan yaa.. Bincang dgan isteri mna tau ada jln penyelesaiannya… Bnyak tu wang penaik mu..25k…

Ulya Khadeeja tt tu luah rsa kcewa.. klu kita ditempat dia mn airmuka kita.. istri kita trnyta pnh disentuh kwn baik sndr.. mcm mn dy nk bdepn dgn kwn dy sdkn sluruh tbuh istri dy kwn dh lihat dan sntuh.. xpyh slhkn tt.. sblum khwin kna jjur sb lki thu dra mmg ssh nk dipecahkn.. bkn dinilai dri stitis darah tp dr segi susahnya nk ditebuk.. kaum prmpn jgn fkir kaum laki yg x prnh buad bnd cmtu xtahu akn mksud dara@tak ..

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!