Home / hiburan / Gambar Seksi dan menggoda, Dynas Mokhtar muat naik gambar parti buih sebelum bergelar isteri kali ke-2 Di Kecam Netizen

Gambar Seksi dan menggoda, Dynas Mokhtar muat naik gambar parti buih sebelum bergelar isteri kali ke-2 Di Kecam Netizen

Astagfirullahaladzim. Malu lah Aku Nak Tengok. Gambar Seksi dan menggoda, Dynas Mokhtar muat naik gambar parti buih sebelum bergelar isteri kali ke-2 Di Kecam Netizen

Pelakon berbakat Dynas Mokhtar, 35, baru sahaja mengumumkan tarikh pernikahannya dengan pengusaha ladang ayam, Shazrik Din, 36, di Shah Alam pada 21 April depan.

Dynas sudahpun mengikat tali pertunangan pada 26 Oktober lalu. dan dia sudah empat tahun menjalani hidup sebagai ibu tunggal.

Sama seperti orang lain yang bakal melangsungkan majlis perkahwinannya tidak lama lagi, Dynas dilaporkan telah terbang ke Pulau Redang untuk bersantai bersama rakan-rakan rapatnya di The Taaras Beach & Spa Resort.

Lebih kurang seperti mengadakan ‘Bridal shower’, Dynas ternyata seronok bersama rakan artis seperti pengacara dan pelakon Yasmin Hani, Sazzy Falak dan Daphine Iking.

Bila diintai di laman Instagram banyak foto-foto menarik sepanjang percutiannya di sana dikongsikan Dynas khas buat pengikut laman sosialnya itu termasuk dirinya sedang bergembira bermandi buih dalam tub mandi bersama rakan-rakannya.

parti buih’ secara tertutup di bilik mandi hotel bertaraf 5 bintang yang di diami oleh Dynaz bersama5 orang rakannya.

harianmetrol.life

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!