Home / sosial / F4R4J berdarah, budak perempuan berusia 7 tahun DIR0G0L lelaki dewasa sampai mati

F4R4J berdarah, budak perempuan berusia 7 tahun DIR0G0L lelaki dewasa sampai mati

F4R4J berdarah, budak perempuan berusia 7 tahun DIR0G0L lelaki dewasa sampai mati |Seorang kanak-kanak perempuan berusia 7 tahun ditemukan maut dipercayai dirogol hingga maut oleh lelaki separuh abad pagi tadi di desa Pama deli serdang medan.

Mayat mangsa ditemukan pertama kali oleh orang awam yang merasa curiga dengan tumpukan daun pisang yang menutupi mayat kanak kanak malang itu.

Siasatan awal pihak polis deliserdang mendapati ada bekas luka cekikan di bagian leher dan bagian intim mangsa mengalami pendarahan.

Team Bravo Scorpion Jatanras Polis Sergai yang dimaklumkan atas pembunuhan itu turun padang untuk menjalankan siasatan dan berjaya menahan suspek petang tadi dengan menghadiahkan dua timah panas di bagian kaki ketika cuba melarikan diri.

Dimaklumkan suspek merupakan seorang duda dan juga jiran mangsa telah melakukan perbuatan terkutuk itu sebanyak dua kali.

Namun pada kejadian yang kedua,mangsa melawan sehingga memperlakukan mangsa secara exstrime termasuk mencekik mangsa dan melakukan hubungan luar tabii hingga mangsa meninggal dunia.

Menurut keterangan suspek dia merogol mangsa dirumahnya sebelum menyeret mayat mangsa kira-kira 300 meter dari kediaman mereka.- eberita.org

PENDAPAT PENULIS:

Semoga apa yang berlaku jadikan pengajaran dan ikhtibar kepada semua ibu bapa terutamanya yang mempunyai anak perempuan. Dari pemerhatian penulis ramai ibu bapa hari ini tidak begitu serius mengambil berat tentang keselamatan anak-anak mereka. Jika anda sebagai ibu bapa cuba renungkan seketika adakala anda benar-benar mengambil berat tentang tahap keselamatan anak?

Ibu bapa hari ini masa dihabiskan dengan duniawi semata-mata demi menampung hutang dan perbelanjaan keluarga hinggakan tidak dapat bahagikan masa secukupnya kepada anak yang perlukan kasih sayang daripada mereka.

Lebih malang lagi apabila mempunyai masa mereka habiskan masa dengan telefon bimbit di tangan masing-masing daripada melayan kerenah anak sendiri. Jika anda kategori seperti ibu bapa seperti ini lebih baik ikat terus jangan beranak lagi daripada menganiaya anak-anak

banyak kes kematian atau sebaliknya berlaku kerana kecualian ibu bapa sendiri yang leka dengan gadjet-gadjet dan lebih utamakan kawan apabila sesuatu berlaku kepada anak barulah nak menangis tetapi apabila ada waktu dan masa abaikan anak-anak tersebut adakah manusia seperti ini layak bergelar ibu dan ayah?

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!