Home / sedih / Dye sedap2 buat projek sebab aku xdapat bagi layanan tu selama 1 tahun

Dye sedap2 buat projek sebab aku xdapat bagi layanan tu selama 1 tahun

Salam admin.. Mohon siarkan cerita aku yea.. Tapi hide laa identiti aku.. Aku baru kahwin genap stahun.. Baru je dapat anak girl dah brumur sebulan lebih.. Aku umur 26 tahun.. Masih bodoh lagi bab isu rumahtangga nie tapi coretan aku nie just nak bagi nasihat free kat suami2 kat luar, bakal2 nak jadi suami sume.. Baca dan hadam laa kisah aku.. Supaya xde perempuan lain kane macam aku.. Suami aku nie sebenarnya jaga aku baik.. Makan pkai aku sume cukup.. Cume benda buruk dye, dye duakan aku beribu kali..

 

 

 

Masa mngandung 7 bulan, dye kantoi main cinta ngan perempuan lain.. Gaduh2 tu aku minta dye janji, dye pon janji x buat lagi.. Aku percaya dye.. Lepas bersalin, bayangkan aku baru je 8 hari bersalin dye pi check in hotel buat maksiat ngan perempuan lain.. Aku baru tau hal nie 5 hari lepas.. Betapa hancur hati aku, sebab aku sanggup bertarung nyawa lahirkan zuriat dye.. Ceaserian kott.. Aku azab nak buang hadas, nak bjalan, baring pon sakit, tulang blakang aku asyik ngilu2 sebab cucuk epidural tuu.. Dye sedap2 buat projek sebab aku xdapat bagi layanan tu selama 1 tahun (9 bulan ngandung + 3 bulan pantang operate).. Hancur berderai hati aku.. Tapi aku nekad xnak tanya sepatah pon..

Sebab aku dah muakk, dah benci, dah xde rasa ape dahh.. Dye anggap aku nie patung je dalam umah nie.. Kaum adam, tolonglaa jangan hancurkan perasaan wanita yang sanggup korban nyawa untuk korang.. Allah murka dengan orang macam tuu.. Rezeki korang akan sempit weyh.. Aku setia gilaa kat suami aku, tapi dye x.. Hak aku dia share kan dengan betina lain aku redha jee.. Aku anggap nie ujian dari Allah.. Ada hikmah nyaa aku tau. Sekian. Thanks Admin..

 

respon fb

Nora Ibrahim awak pun slah.9bln mengndung x layan nafkah batin suami tu slah dik oi.awak blajr mna mengndung x lyn batin suami?padan la suamib cri lain.klau blum penah dpt xpe dik oi klau dh biasa dpt.kna la fhm.

Firdaus Shakirin 1 tahun awk xbg tu, agak mencabar jgak bg seorang suami…waktu permulaan mengandung, mgkin ada sedikit hati2, tp dipertengahan tu, rasanya ok dh klu nk bersama…tp mgkin awk kurang selesa utk bersama waktu tempoh tu…awk kena tnya suami, sbb “tu” kan dia curang, klu awk dh mula “bagi”, adakah dia akan berhenti curang? Klu masih nk curang lepas dh dapat, perlu awk setia lagi?

Farhah Simard baru mengandung dan tak tut tut terus cari lain, buat cita you sakit ke apa, terus campak you luar rumah ke..

malangnya kahwin dengan lelaki berkiblatkan sex semata…

Aletta Litts btl ke dik 9bln……hurmmmmmm payah nak kata.tapi kalau la kedua2nya ddk berbincang benda ni takkan jadi…sabar la.kalau rasa masi boleh bertahan.bertahan la kalau x tuntut la apa2 yg patut

PERHATIAN :

LELONG BARANGAN WANITA START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN PANCING START DARI RM1 JOIN SEKARANG

LELONG TELEFON BIMBIT NOKIA BARU RM1

LELONG!! MESIN BASUH MINI BERHARGA RM350 DENGAN BIDAAN BERMULA RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG BARANGAN HANDBEG BERJENAMA DI LELONG DENGAN RM 1 JOIN SEKARANG

LELONG! BARANGAN BABY DILELONG MURAH-MURAH START RM1 JOIN SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!